Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 12 cm
Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 12 cm
Lastodur Strong compressie zwachtel 7...
Lastodur Strong compressie zwachtel 7...

Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 12 cm

HT.931666
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,58
Inclusief BTW
€ 6,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
20 10% € 15,15
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 10% € 6,82
 

Lastodur Strong zwachtel 7 m x 12 cm kopen?

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor compressie en ondersteuning? Overweeg dan om de Lastodur Strong zwachtel van 7 meter lang en 12 centimeter breed aan te schaffen. Deze zwachtel biedt een breed scala aan toepassingen en kan worden gebruikt voor sterke compressie, profylaxe en nabehandeling van veneuze insufficiëntie, drukvergroting bij verbanden van textielelastische zwachtels, als steungevend drukverband bij beschadigingen aan het houdings- en bewegingsapparaat, en zelfs als sportbandage. 

Sterke compressie voor effectieve zorg

Een van de belangrijkste kenmerken van de Lastodur Strong zwachtel is de krachtige compressie die het biedt. Deze compressie is uitermate geschikt voor de behandeling van veneuze insufficiëntie, een aandoening waarbij de aders in de benen niet goed functioneren en wat kan leiden tot zwelling en pijn. De Lastodur Strong zwachtel helpt de bloedcirculatie te verbeteren en verlicht deze ongemakkelijke symptomen.

Profylaxe en nabehandeling voor veneuze insufficiëntie

Naast de behandeling van symptomen is deze zwachtel ook geschikt voor profylaxe, oftewel preventie, en nabehandeling van veneuze insufficiëntie. Het is belangrijk om de juiste compressie te bieden om verdere complicaties te voorkomen, en de Lastodur Strong zwachtel is hierbij een betrouwbare keuze.

Drukvergroting bij verbanden van textielelastische zwachtels

Bij het aanbrengen van verbanden met textielelastische zwachtels is een gelijkmatige druk cruciaal voor een effectieve behandeling. De Lastodur Strong zwachtel kan deze druk verhogen en zorgen voor een stevige bevestiging van het verband. Hierdoor wordt de behandeling effectiever en betrouwbaarder.

Steungevend Drukverband bij Beschadiging Houdings-/Bewegingsapparaat

Beschadigingen aan het houdings- en bewegingsapparaat vereisen vaak een steungevend drukverband om het getroffen gebied te stabiliseren en pijn te verminderen. Met de Lastodur Strong zwachtel kun je rekenen op betrouwbare ondersteuning, waardoor je sneller kunt herstellen.

De voordelen van Lastodur Strong

Naast de sterke compressie zijn er nog vele andere voordelen aan de Lastodur Strong zwachtel:

Duurzaam en elastisch

De Lastodur Strong zwachtel is gemaakt van duurzaam elastisch materiaal met een lange rek. Dit betekent dat het zijn elasticiteit behoudt, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Hierdoor kun je altijd rekenen op consistente druk en een effectieve behandeling. Daarnaast is de zwachtel goed doseerbaar, waardoor je de druk naar behoefte kunt aanpassen.

Goed modelleerbaar

Het modelleerbaarheid van de Lastodur Strong zwachtel maakt het gemakkelijk om deze rondom het getroffen gebied aan te brengen. Dit zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor een goede pasvorm en voorkomt verschuiving van de zwachtel.

Comfortabel en huidvriendelijk

Het comfort van de patiënt staat voorop bij het gebruik van compressiezwachtels. De Lastodur Strong zwachtel is luchtdoorlatend en huidvriendelijk, waardoor het comfortabel is om te dragen. Het voorkomt overmatig zweten en huidirritatie, wat belangrijk is bij langdurig gebruik.

Eenvoudig onderhoud

Het onderhouden van de Lastodur Strong zwachtel is eenvoudig, wat het ideaal maakt voor hergebruik. Je kunt het wassen op 60°C voor een hygiënische reiniging. Bovendien is de zwachtel steriliseerbaar in een autoclaaf bij 134°C, wat extra gemoedsrust biedt met betrekking tot infectiepreventie.

Beschikbaar in twee uitvoeringen

De Lastodur Strong zwachtel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen om aan verschillende behoeften te voldoen. De "strong" variant biedt de hoogste mate van compressie voor situaties waarin sterke druk nodig is. Aan de andere kant is de "soft" variant geschikt voor lichtere compressiebehoeften. Deze veelzijdigheid maakt Lastodur Strong geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Hoe gebruik je Lastodur Strong zwachtel?

Het correct aanbrengen van de Lastodur Strong zwachtel is essentieel voor een effectieve behandeling. Hier zijn enkele stappen om je te helpen bij het gebruik:

  1. Zorg ervoor dat het gebied waar de zwachtel wordt aangebracht schoon en droog is. Dit minimaliseert het risico op huidirritatie en infectie.

  2. Meet de benodigde lengte van de zwachtel af en knip deze op maat.

  3. Begin het zwachtelen vanaf het laagste punt van het getroffen gebied en werk geleidelijk omhoog. Zorg ervoor dat je een gelijkmatige druk uitoefent tijdens het zwachtelen.

  4. Bevestig de zwachtel stevig, maar niet te strak. Het is belangrijk om de bloedcirculatie niet te belemmeren.

  5. Houd er rekening mee dat de Lastodur Strong zwachtel verwijderd moet worden bij de patiënt in rust. Dit bevordert het comfort en de effectiviteit van de behandeling.

  6. Raadpleeg altijd de aanbevelingen van je zorgverlener of medische professional voor het juiste gebruik en de duur van het dragen van de zwachtel.

De Lastodur Strong zwachtel 7 m x 12 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige compressiezorg. Met sterke compressie, duurzaamheid, modelleerbaarheid en comfortabele eigenschappen voldoet deze zwachtel aan de hoogste eisen van zowel zorgverleners als patiënten. Of je nu veneuze insufficiëntie behandelt, verbanden aanbrengt, een steungevend drukverband nodig hebt, of extra ondersteuning zoekt tijdens het sporten, Lastodur Strong heeft alles wat je nodig hebt. Bestel vandaag nog je Lastodur Strong zwachtel en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige compressiezwachtel. Jouw welzijn verdient de beste zorg, en dat begint met de juiste zwachtelkeuze.

Productspecificaties Lastodur Strong 9316666 compressiezwachtel 

  • Hartmann artikelnummer: 9316666
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 7 m x 12 cm
Merk
Lastodur
Soort Windsel
Compressie
Kleur
Bruin
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: