Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 10 cm
Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 10 cm
Lastodur Strong compressie zwachtel 7...
Lastodur Strong compressie zwachtel 7...

Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 10 cm

HT.931665
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,49
Inclusief BTW
€ 5,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
20 10% € 12,97
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 10% € 5,84
 

Lastodur Strong 9316657 compressiezwachtel 7 m x 10 cm bestellen?

Ben je op zoek naar een hoogwaardige compressiezwachtel die aan al jouw verwachtingen voldoet? Overweeg dan de Lastodur Strong 9316657 compressiezwachtel van 7 meter lang en 10 centimeter breed. Deze krachtige zwachtel biedt een scala aan toepassingen, van veneuze insufficiëntie tot sportblessures en meer. In deze uitgebreide tekst bespreken we waarom de Lastodur Strong 9316657 compressiezwachtel de juiste keuze is voor jouw compressiebehoeften.

Lastodur Strong 9316657: Sterke compressie voor effectieve zorg

Eén van de belangrijkste redenen om te kiezen voor de Lastodur Strong 9316657 compressiezwachtel is de sterke compressie die het biedt. Of je nu te maken hebt met veneuze insufficiëntie, verbanden van textielelastische zwachtels nodig hebt, een steungevend drukverband voor blessures aan het houdings- en bewegingsapparaat wilt toepassen, of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare sportbandage, deze zwachtel heeft alles in huis om aan jouw eisen te voldoen.

Profylaxe en nabehandeling voor veneuze insufficiëntie

Veneuze insufficiëntie kan vervelende symptomen veroorzaken, zoals zwelling en pijn in de benen. De Lastodur Strong 9316657 zwachtel is niet alleen geschikt voor het behandelen van deze symptomen, maar kan ook worden gebruikt voor profylaxe (preventie) en nabehandeling van veneuze insufficiëntie. Het zorgt voor de juiste compressie om de bloedcirculatie te verbeteren en verdere complicaties te voorkomen.

Drukvergroting bij verbanden van textielelastische zwachtels

Bij het aanleggen van verbanden met textielelastische zwachtels is een gelijkmatige druk essentieel voor een effectieve behandeling. De Lastodur Strong 9316657 zwachtel biedt de drukvergroting die nodig is om het verband stevig op zijn plaats te houden, waardoor de behandeling effectiever wordt.

Steungevend drukverband bij beschadiging houdings-/bewegingsapparaat

Beschadigingen aan het houdings- en bewegingsapparaat vereisen vaak een steungevend drukverband om het getroffen gebied te stabiliseren en pijn te verminderen. Met Lastodur Strong 9316657 kun je rekenen op betrouwbare ondersteuning, zodat je snel weer in beweging kunt komen.

De voordelen van Lastodur Strong 9316657 compressiezwachtel

Naast de uitstekende compressie die Lastodur Strong 9316657 biedt, zijn er nog veel meer voordelen die deze zwachtel tot een topkeuze maken:

Duurzaam en elastisch

Deze zwachtel is gemaakt van duurzaam elastisch materiaal met een lange rek. Dit betekent dat het zijn elasticiteit behoudt, zelfs na herhaaldelijk gebruik. Hierdoor kun je rekenen op consistente druk en een effectieve behandeling. Bovendien is de zwachtel goed doseerbaar, zodat je de druk kunt aanpassen aan de behoeften van de patiënt.

Goed modelleerbaar

Lastodur Strong 9316657 zwachtel is eenvoudig te modelleren rondom het getroffen gebied, waardoor het comfortabel zit en goed aansluit. Dit draagt bij aan een effectieve behandeling en voorkomt verschuiven van de zwachtel.

Comfortabel en huidvriendelijk

Het comfort van de patiënt staat voorop bij het gebruik van compressiezwachtels. Lastodur Strong 9316657 is luchtdoorlatend en huidvriendelijk, wat zorgt voor een aangename ervaring voor de drager. Het voorkomt overmatig zweten en huidirritatie, waardoor het geschikt is voor langdurig dragen.

Eenvoudig onderhoud

Lastodur Strong 9316657 zwachtel is eenvoudig te onderhouden, wat het ideaal maakt voor hergebruik. Het is wasbaar bij 60°C, wat zorgt voor een hygiënische reiniging. Bovendien is het zwachtel steriliseerbaar in een autoclaaf bij 134°C, wat extra gemoedsrust biedt als het gaat om infectiepreventie.

Beschikbaar in twee uitvoeringen

Lastodur Strong 9316657 zwachtel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen om aan verschillende behoeften te voldoen. De "strong" variant biedt de hoogste mate van compressie voor situaties waarin sterke druk nodig is. Aan de andere kant is de "soft" variant geschikt voor lichtere compressiebehoeften. Deze veelzijdigheid maakt Lastodur Strong 9316657 geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Hoe gebruik je Lastodur Strong 9316657 compressiezwachtel?

Het correct toepassen van Lastodur Strong 9316657 zwachtel is essentieel voor een effectieve behandeling. Hier zijn enkele stappen om je te helpen bij het gebruik:

  1. Zorg ervoor dat het getroffen gebied schoon en droog is voordat je begint met zwachtelen. Dit minimaliseert het risico op huidirritatie en infectie.

  2. Meet de benodigde lengte van de zwachtel af en knip deze op maat.

  3. Begin het zwachtelen vanaf het laagste punt van het getroffen gebied en werk geleidelijk omhoog. Zorg ervoor dat je een gelijkmatige druk uitoefent tijdens het zwachtelen.

  4. Bevestig de zwachtel stevig, maar niet te strak. Het is belangrijk om de bloedcirculatie niet te belemmeren.

  5. Houd er rekening mee dat Lastodur Strong 9316657 zwachtel verwijderd moet worden bij de patiënt in rust. Dit bevordert het comfort en de effectiviteit van de behandeling.

  6. Raadpleeg altijd de aanbevelingen van je zorgverlener of medische professional voor het juiste gebruik en de duur van het dragen van de zwachtel.

Lastodur Strong 9316657 compressiezwachtel 7 m x 10 cm is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige compressiezwachtel. Met zijn sterke compressie, duurzaamheid, modelleerbaarheid en comfortabele eigenschappen voldoet het aan de hoogste eisen van zowel zorgverleners als patiënten. Of je nu veneuze insufficiëntie behandelt, verbanden aanlegt, een steungevend drukverband nodig hebt, of extra ondersteuning zoekt tijdens het sporten, Lastodur Strong 9316657 heeft alles in huis om jou te helpen. Bestel vandaag nog je Lastodur Strong 9316657 zwachtel en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige compressiezwachtel. Jouw welzijn verdient de beste zorg, en dat begint met de juiste zwachtelkeuze.

Productspecificaties Lastodur Strong 9316657 compressiezwachtel 

  • Hartmann artikelnummer: 9316657
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 7 m x 10 cm
Soort Windsel
Compressie
Merk
Lastodur
Kleur
Bruin
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: