Veiligheid 

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk onderdeel op de bedrijfsvloer of thuis. Wij bieden een ruim assortiment aan van Blusdekens, Hoofdbescherming, Rook- en Co2 melders en vluchtladders. De regelgeving in Nederland schrijft, dat u binnen 30 seconden eerste hulp moeten kunnen verlenen als er wat gebeurd bij u op locatie. U kunt hier denken aan ...

Meer
 • Zaklantaarns
  Zaklantaarns

  Zaklantaarns

  Een nieuwe zaklamp nodig op Locatie? Wij bieden een ruim assortiment zaklampen aan van Peli. Peli zaklampen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit.

  Als u toch niet kan vinden wat u zoekt, kunt u ons bereiken via whatsapp, telefoon & e-mail.

 • Blusdekens
  Blusdekens

  Blusdekens

  Een blusdeken wordt gebruikt om een beginnende brand te doven. Wij bieden u een ruim assortiment blusdekens aan in verschillende maten. Let op bij het bestellen van een blusdeken, welke maat u nodig heeft met de situaties die zich voor kunnen doen bij u op locatie of thuis. Als alternatief op de blusdeken kunt u een brandblusser kopen.

   

 • Hoofdbescherming
  Hoofdbescherming

  Hoofdbescherming

  Een helm of ander type hoofdbescherming nodig? Wij bieden u een ruim assortiment Hoofdbescherming aan van bekende merken als 3M. Een helm die vervormd is door een vallend voorwerp mag niet meer worden gebruikt. De levensduur van een veiligheidshelm ligt afhankelijk van het materiaal tussen de drie en tien jaar.

  Veiligheidshelmen worden veelal gebruikt in de Bouw of bijvoorbeeld de groen sector. 

 • Oogbescherming
  Oogbescherming
 • Divers
  Divers
 • Koolmonoxidemelders
  Koolmonoxidemelders

  Koolmonoxide melders

  Koolmonoxide melders ook wel een Co2 melder genoemd, meldden als er sprake is van gevaar van koolmonoxidevergiftiging. De laatste jaren loopt dit in getallen op omdat, huizen tegenwoordig beter geïsoleerd zijn. Co2 is wellicht nog een groter gevaar dan brand omdat, dit nog waargenomen kan worden maar koolmonoxide niet. Daarom is het erg belangrijk om naast een rookmelder ook een koolmonoxide melder op te hangen.

  Cafés, restaurants, fitnesscentra maar ook feestzalen zijn vanaf 9 juni verplicht om in hun zaak een goed zichtbare CO2-meter te installeren, kwestie dat klanten of bezoekers zelf kunnen controleren hoe het met de luchtkwaliteit binnen is gesteld.

 • Markering
  Markering

  Markering

  Wij bieden u een ruim assortiment aan op het gebied van Kegels, linten en tapes, afzetpalen en gevaarbakens. Om een gebied of locatie af te zetten gebruikt u een afbakeningslint. U kan bij ons terecht voor verbandkoffers, verbanddozen, oogspoeling & pleisters.

 • Rookmelders
  Rookmelders

  Rookmelders

  Een rookmelder detecteert enkel rook. Wordt er teveel rook gemeten, dan geeft de melder een alarm. Rookmelders zijn in Nederland niet verplicht om te hebben, dit in tegenstelling tot een aantal landen om ons heen, zoals Engeland en Frankrijk. Wel is het zo dat nieuwbouwwoningen (vanaf 2003) standaard voorzien moeten zijn van een rookmelder. Wij bieden naast rookmelders ook koolmonoxidemelders en hittemelders aan

  Vanaf 1 juli 2022 is in iedere woning een rookmelder verplicht. Deze verplichting bestaat al sinds 2003 voor nieuwbouwhuizen, maar in de nieuwe wetgeving staat dat ook in bestaande woningen op iedere verdieping een rookmelder moet hangen.

 • Vluchtladders
  Vluchtladders

  Vluchtladders

  Een vluchtladder is soms de enige vluchtroute vanuit een woonhuis of kantoorpand. Met een vluchtladder kunt u mensen levens redden als er wat gebeurd, waarmee sommige toegangswegen afgesloten worden. Een vluchtladder is makkelijk op te bergen en te verplaatsen. Wij bieden een ruim assortiment vluchtladders aan in de maten 5 meter, 7 meter, 10 meter en 16 meter.

 • Mondkapjes
  Mondkapjes

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa

ClickCease