Pleisters X-Ray & Metaal

Pleisters X-Ray en Metaal

Pleisters X-Ray en metaal voor gebruik in de voedingsindustrie

Waarom worden er blauwe pleisters gebruikt?

Blauwe HACCP pleisters zijn verplicht in de horeca en de voedingsindustrie. Blauwe pleisters zijn detecteerbaar en hiermee makkelijker herkenbaar als het in voedsel valt. 

 

X-Ray pleisters: De gouden standaard voor voedselveiligheid in de horeca

In de veeleisende wereld van de horeca en voedingsindustrie wordt er nooit een compromis gesloten op het gebied van veiligheid en kwaliteit. X-Ray pleisters zijn ontwikkeld als een antwoord op deze hoge normen, specifiek voor omgevingen waar het risico van vreemde voorwerpen in voedsel aanwezig is.

X-Ray Pleisters: Waarom zijn ze zo speciaal?

Veiligheid door zichtbaarheid met een X-ray pleister

De unieke eigenschap van X-Ray pleisters is de ingebouwde metaalstrip, waardoor ze gemakkelijk gedetecteerd kunnen worden door metaaldetectie-apparatuur en röntgenmachines. Mocht een pleister per ongeluk in een gerecht of voedselproduct terechtkomen, dan kan deze efficiënt worden geïdentificeerd en verwijderd voordat het product de eindconsument bereikt. Dit zorgt voor een extra laag van voedselveiligheid, wat essentieel is in de horeca en voedingsindustrie.

Specifiek ontworpen pleisters voor de horeca

De blauwe kleur van deze X-Ray pleisters is strategisch gekozen om een duidelijk contrast te bieden met voedsel, waardoor visuele detectie gemakkelijk is. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder kleine en lange vingerpleisters, om tegemoet te komen aan de diverse eisen van een hectische keukenomgeving. In een sector waar de kleinste fouten de reputatie van een merk kunnen schaden en de gezondheid van de klant in gevaar kunnen brengen, zetten X-Ray pleisters de nieuwe standaard voor veiligheid. Ze combineren zichtbaarheid, detecteerbaarheid en functionaliteit in één product, waardoor ze een onmisbaar hulpmiddel zijn voor elk bedrijf in de horeca en voedingsindustrie.

Dus, of je nu een restaurantmanager bent die het beste voor je klanten en je team wil, of een voedselverwerkingsbedrijf dat de strengste veiligheidsnormen nastreeft, X-Ray pleisters zijn de keuze voor jou. Investeer in veiligheid, kwaliteit en gemoedsrust met deze innovatieve pleisters. Bestel nu snel en voordelig je X-ray pleisters bij www.ehbo-centrum.nl