Sportverzorging

Sportverzorging

Sportverzorging richt zich op de ondersteuning van sportende en bewegende mensen maar natuurlijk ook op niet-sporters. Wij bieden u een ruim assortiment aan van coolpacks, sporttape, Bandages, blaarbehandeling en massage producten. U kunt hier denken aan producten voor fysio's, sportverzorgers, masseurs, personal trainers maar ook voor scholen. Denk ook bijvoorbeeld aan het controleren van de bloeddruk bij voor en na het sporten met een goeie bloeddrukmeter.

Instant Coldpack 22 x 12 cm
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
Koud/warm behandeling

Instant Coldpack 22 x 12 cm

Toon beschikbare kortingen
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
25 5% € 1,07
50 7.5% € 1,04
100 10% € 1,01
€ 1,12 - € 1,03 excl. BTW

Sportverzorgingsproducten voor je praktijk, fysiotherapie of revalidatie

Elke sporter, zowel professioneel als recreatief, kent het belang van goede sportverzorging. De juiste producten kunnen het verschil betekenen tussen een optimale prestatie en een blessure. Gelukkig is er een breed scala aan kwaliteitsvolle sportverzorgingsproducten beschikbaar die ondersteuning bieden bij de voorbereiding, uitvoering en herstel van je sportactiviteiten.

Effectieve verkoeling: Ice packs en coolpacks

We hebben allemaal die momenten gehad waarop we iets te enthousiast waren tijdens het sporten, wat resulteerde in een verstuiking of kneuzing. Of misschien heb je gewoon last van chronische pijn na het sporten. Ice packs en coolpacks zijn dan essentiële hulpmiddelen. Ze bieden directe verlichting en helpen zwellingen te verminderen, waardoor het herstel wordt versneld. Er zijn verschillende maten beschikbaar, van kleinere packs voor gerichte koeling tot grotere varianten voor grotere blessures. Of je nu kiest voor een eenmalig gebruik of voor herbruikbare coolpacks, ze zijn een must-have in elke sporttas.

Stabiliteit en ondersteuning met sporttape

Een verkeerde beweging is snel gemaakt. Daarom is het essentieel om te investeren in kwaliteitsvolle sporttape. Merken als Mueller en Sanaplast staan bekend om hun duurzame en effectieve tapes. Ze bieden de nodige ondersteuning en stabiliteit aan gewrichten en spieren zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Blaren: Welke pleisters om dit tegen te gaan?

Elke sporter weet dat zelfs de kleinste blaar enorme ongemakken kan veroorzaken. Gelukkig zijn er speciale blarenpleisters van merken als Compeed, HEKA en Hansaplast. Deze pleisters zijn ontworpen om direct verlichting te bieden, de blaar te beschermen en het genezingsproces te versnellen. Een essentieel item voor elke langeafstandsloper of wandelaar.

Flexibiliteit en weweging met mueller kinesiotape

Kinesiotape heeft de sportwereld veroverd. Deze elastische tape, verkrijgbaar in diverse kleuren, ondersteunt spieren en gewrichten zonder ze te beperken. Mueller, een toonaangevend merk, biedt kinesiotapes die zowel comfortabel als effectief zijn. Of je nu herstelt van een blessure of extra ondersteuning nodig hebt tijdens je activiteiten, kinesiotape is het antwoord.

Ontspanning en herstel met massageolie

Na een intensieve training of wedstrijd is er niets zo ontspannend als een goede massage. Maar een goede massage vereist ook de juiste producten. Massageolie van Chemodel, Chemotherm en toco tholin is speciaal samengesteld om spieren te ontspannen, de bloedsomloop te stimuleren en eventuele pijnen te verzachten. Ze zijn ideaal voor sportmasseurs of voor iedereen die zijn of haar spieren wat extra liefde wil geven na het sporten.

Al jouw hulpmiddelen voor de professional bij www.ehbo-centrum.nl

Of je nu een professionele sportmasseur bent, een fysiotherapeut, of gewoon iemand die zijn of haar lichaam goed wil verzorgen, het is essentieel om de juiste sportverzorgingsproducten in huis te hebben. Van koeling tot ondersteuning en van blaarbehandeling tot ontspanning, de juiste producten maken het verschil. Ontdek het brede assortiment en zorg ervoor dat je altijd voorbereid bent, ongeacht de sportuitdaging die voor je ligt. Bestel nu snel en voordelig jouw sport en herstel producten bij www.ehbo-centrum.nl