Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 20 cm
Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 20 cm
Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 20 cm
Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 20 cm

Lastodur Strong compressie zwachtel 7 m x 20 cm

HT.931668
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 16,31
Inclusief BTW
€ 14,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 16,31
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 14,68
 

Lastodur strong zwachtel 7 m x 20 cm kopen?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare oplossing voor compressiezwachtels? Overweeg dan de aanschaf van Lastodur Strong, een hoogwaardige zwachtel met een breedte van 20 cm en een lengte van 7 m. Deze compressiezwachtel is speciaal ontworpen om te voldoen aan verschillende medische behoeften, waaronder de profylaxe en nabehandeling van veneuze insufficiëntie, drukvergroting bij textielelastische verbanden, steungevende drukverbanden bij blessures aan het houdings- en bewegingsapparaat, en zelfs als sportbandage.

Waarom Lastodur Strong compressiezwachtel?

Sterke compressie voor optimale ondersteuning

Een van de belangrijkste voordelen van Lastodur Strong is de krachtige compressie die het biedt. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin een sterke drukverband nodig is om de juiste ondersteuning te bieden. Of je nu te maken hebt met veneuze insufficiëntie of andere medische aandoeningen die compressietherapie vereisen, Lastodur Strong is er om te helpen.

Profylaxe en nabehandeling van veneuze insufficiëntie

Veneuze insufficiëntie kan leiden tot een reeks gezondheidsproblemen, waaronder zwelling, pijn en zweren. Het zwachtelen van het onderbeen met Lastodur Strong kan effectief zijn in de profylaxe en nabehandeling van deze aandoening. De sterke compressie zorgt voor de juiste druk om de bloedstroom te verbeteren en de symptomen te verlichten.

Drukvergroting bij textielelastische zwachtels

Bij het aanbrengen van textielelastische zwachtels is drukvergroting soms nodig om het gewenste therapeutische effect te bereiken. Lastodur Strong kan worden gebruikt om de druk te verhogen en zo de behandeling effectiever te maken. Dit maakt het een veelzijdig hulpmiddel voor medische professionals.

Steungevend drukverband bij beschadiging van het houdings- en bewegingsapparaat

Bij blessures aan het houdings- en bewegingsapparaat is het essentieel om de juiste ondersteuning te bieden. Lastodur Strong kan dienen als een steungevend drukverband om de beschadigde gebieden te stabiliseren en het herstelproces te bevorderen. De duurzame elastische lange rek zwachtel is goed modelleerbaar en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de patiënt.

Ideaal als sportbandage

Sportblessures zijn helaas niet ongewoon, en het is belangrijk om snel en effectief te reageren om verdere schade te voorkomen. Lastodur Strong kan worden gebruikt als sportbandage om blessures te ondersteunen en te helpen bij het herstel. De sterke compressie en goede modelleerbaarheid maken het een uitstekende keuze voor atleten en sporters.

De voordelen van Lastodur Strong compressiezwachtel

 • Netjes verpakt: Lastodur Strong wordt netjes verpakt geleverd, klaar voor gebruik. Dit zorgt voor gemak en efficiëntie in de medische praktijk.

 • Duurzaam en elastisch: Deze lange rek zwachtel is duurzaam en elastisch, wat betekent dat het lang meegaat en hergebruikt kan worden. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor medische instellingen.

 • Goed doseerbare druk: Lastodur Strong biedt een goede doseerbare druk, wat essentieel is voor een effectieve behandeling. Je kunt de druk aanpassen aan de specifieke behoeften van de patiënt, wat zorgt voor precisie en comfort.

 • Luchtdoorlatend en huidvriendelijk: De zwachtel is luchtdoorlatend en huidvriendelijk, wat irritatie en ongemak minimaliseert. Het is geschikt voor langdurig gebruik zonder huidproblemen te veroorzaken.

 • Slijtvast en wasbaar: Lastodur Strong is slijtvast en kan worden gewassen op 60°C, wat zorgt voor een hygiënische en gemakkelijke verzorging. Dit maakt het geschikt voor herhaaldelijk gebruik in de medische praktijk.

 • Steriliseerbaar (autoclaaf bij 134°C): Voor extra steriliteit is Lastodur Strong autoclaafbaar bij 134°C. Dit zorgt voor een grondige desinfectie voor hergebruik.

 • Huidskleur: De zwachtel is huidskleurig, waardoor het discreet kan worden gedragen zonder op te vallen.

 • Met verbandklemmen: Lastodur Strong wordt geleverd met verbandklemmen voor gemakkelijke bevestiging en stabiliteit.

 • Twee uitvoeringen beschikbaar: Lastodur Strong is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: "strong" voor sterke compressie en "soft" voor lichte compressie. Hierdoor kun je de juiste zwachtel kiezen voor de specifieke behoeften van je patiënt.

Kortom, Lastodur Strong compressiezwachtel is een veelzijdige en effectieve oplossing voor verschillende medische toepassingen. Of je nu een sterke compressie nodig hebt, bezig bent met veneuze insufficiëntie, textielelastische zwachtels gebruikt of hulp biedt bij sportblessures, Lastodur Strong staat klaar om te helpen. Het is een duurzame, betrouwbare en veelzijdige keuze voor medische professionals en patiënten.

Twijfel niet langer en kies voor Lastodur Strong zwachtels om de beste zorg en ondersteuning te bieden aan jouw patiënten. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van deze hoogwaardige compressiezwachtels. Zwachtelen was nog nooit zo eenvoudig en effectief!

Productspecificaties Lastodur Strong 9316685 compressiezwachtel 

 • Hartmann artikelnummer: 9316685
 • Inhoud: 1 rol
 • Afmeting: 7 m x 20 cm
Soort Windsel
Compressie
Merk
Lastodur
Kleur
Bruin
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: