Handdesinfectie

Handdesinfectie

wat kun je doen tegen het corona virusHet RIVM stelt dat handdesinfectie in deze tijd van het Corona virus van groot belang is. Zie ook ons artikel in ons Kenniscentrum.

Handen wassen

handen wassen is een belangrijk onderdeel in de bescherming tegen corona virusWij voeren een uitgebreid assortiment aan handdesinfectie producten. Kleine flesjes van 100ml voor onderweg. Maar ook 500ml en 1ltr handdesinfectie flessen welke van een handig pompje kunnen worden voorzien. Door de complete run op onze producten zijn vele producten in deze groep uit voorraad gelopen. Onderstaand ziet u wat wij actueel in voorraad hebben.

Handdesinfectie

Wij bieden een ruim assortiment van desinfectie en hygiene producten van bekende merken als: Sterillium, Betadine, CMT, Purell, Unicura, Dettol, Salvequick, Hibicet, Hansaplast, HEKA en Hartmann. Plaats een fles desinfectie naast uw verbandkoffer voor een hygiënisch omgeving.

Handdesinfectie is werkzaam tegen bacteriën, mycobacteriën, gisten, schimmels en virussen. Handdesinfectie is bijzonder huidvriendelijk en terugvettend.

Handdesinfectie: Bescherming tegen ziekteverwekkers

In onze dynamische wereld waar ziektekiemen en virussen altijd op de loer liggen, is handdesinfectie een cruciale stap geworden in onze dagelijkse hygiëne routine. Met verschillende merken en producten op de markt, is het soms een uitdaging om het beste desinfectiemiddel te kiezen dat zowel effectief als zacht voor de huid is. Twee toonaangevende merken, Hartman Sterillium en CMT, onderscheiden zich door hun kwaliteit en effectiviteit.

Hartman Sterillium: De klassieker in handdesinfectie

Al jaren staat Hartman Sterillium bekend als een van de betrouwbare keuzes in de wereld van handdesinfectie. Van ziekenhuizen tot scholen en kantoren, Sterillium heeft zijn kracht keer op keer bewezen. De lotion en gel varianten van Sterillium combineren een krachtige antibacteriële werking met een zachte formule. Dit betekent dat, terwijl je verzekerd bent van schone handen, je huid ook gehydrateerd en beschermd blijft. Het regelmatig gebruiken van handdesinfectiemiddelen kan de huid uitdrogen, maar met Hartman Sterillium's verzorgende ingrediënten wordt dit risico geminimaliseerd. Deze balans tussen effectieve bescherming en huidverzorging is wat Sterillium zo'n populaire keuze maakt in zowel professionele als persoonlijke settings.

CMT Handdesinfectie: Innovatie en effectiviteit

CMT, een merk dat zich heeft gevestigd als een voorloper in de handhygiëne-industrie, biedt producten die zowel innovatief als effectief zijn. Of je nu de voorkeur geeft aan een lotion of een gel, CMT heeft een oplossing die past bij jouw specifieke behoeften. Wat CMT onderscheidt, is hun toewijding aan voortdurend onderzoek en ontwikkeling. Ze zijn constant op zoek naar de nieuwste technologieën en ingrediënten die niet alleen ziektekiemen doden, maar ook de gezondheid van de huid bevorderen. Door hun producten krijgen gebruikers het vertrouwen dat ze beschermd zijn tegen schadelijke bacteriën en virussen, terwijl hun handen zacht en verzorgd aanvoelen.

Waarom is handdesinfectie zo belangrijk?

Handen zijn een primair contactpunt tussen mensen en hun omgeving. Of we nu een deurknop aanraken, handen schudden of voorwerpen vasthouden, onze handen komen constant in contact met oppervlakken die bacteriën en virussen kunnen bevatten. Door regelmatig je handen te desinfecteren, verklein je het risico van overdracht van deze ziektekiemen, bescherm je niet alleen jezelf maar ook de mensen om je heen. Zowel Hartman Sterillium als CMT bieden producten die snel handelen, binnen enkele seconden doden ze een breed spectrum aan ziektekiemen. Dit geeft gebruikers het vertrouwen dat ze snel en effectief beschermd zijn, waar ze ook zijn.

Handdesinfectie bij www.ehbo-centrum.nl

Bij www.ehbo-centrum.nl begrijpen we het belang van kwalitatieve handdesinfectie. Daarom hebben we een zorgvuldig geselecteerd assortiment van toonaangevende merken zoals Hartman Sterillium en CMT. Of je nu op zoek bent naar een product voor persoonlijk gebruik of voor een grotere instelling, www.ehbo-centrum.nl heeft wat je nodig hebt. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren over de beste producten voor jouw specifieke behoeften. Bestel nu snel en voordelig je handdesinfectie bij www.ehbo-centrum.nl

Laatste Nieuws