HEKA Gaaskompres 10 x 10 4 Laags 100 Stuks
HEKA Gaaskompres 10 x 10 4 Laags 100 Stuks
HEKA Gaaskompres 10 x 10 4 Laags 100 Stuks
HEKA Gaaskompres 10 x 10 4 Laags 100 Stuks

HEKA Gaaskompres 10 x 10 4 Laags 100 Stuks

HK.NK0510
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,11
Inclusief BTW
€ 1,94 excl. BTW

Het kompres is het meest gebruikte verbandmiddel voor gebruik bij gemakkelijke wonden. 4 laags kompres verpakt per 100 stuks en verkrijgbaar in veschillende maten.

 

Gaaskompres kopen? Het meest gebruikte niet-steriele gaaskompres

Het niet-steriele gaaskompres van HEKA voor gebruik bij gemakkelijk verwondingen. Het rafelvrije kompres is een zacht en ademend kompres geproduceerd van 60% viscose en 40% polyester. Het HEKA non-woven kompres kan een absorberende werking hebben of te gebruiken rondom een drain of canule. 

Waarom gaaskompres bestellen?

Een gaaskompres is ook handig om te hebben in uw EHBO-kit. Het is een onmisbaar hulpmiddel bij het verlenen van eerste hulp bij ongelukken. Of het nu gaat om het behandelen van een schaafwondje, snee of blaar, met een gaaskompres kunt u snel en hygiënisch handelen.

Bovendien zijn gaaskompressen verkrijgbaar in verschillende maten en hoeveelheden. Dit betekent dat u altijd het juiste formaat kunt vinden voor uw specifieke wond. Het is dan ook verstandig om verschillende maten in huis te hebben, zodat u voorbereid bent op elke situatie.

Het gebruik van een gaaskompres is ook hygiënisch en bevordert een snelle genezing. Het beschermt de wond tegen stof en vuil, en zorgt ervoor dat de wond vochtig blijft. Hierdoor kan de wond beter genezen en wordt de kans op littekenvorming verminderd.

Kortom, een gaaskompres kopen is een verstandige keuze. Het is een onmisbaar hulpmiddel bij het verlenen van eerste hulp bij kleine en lichte verwondingen. Bovendien zijn gaaskompressen verkrijgbaar in verschillende maten en hoeveelheden, zodat u altijd voorbereid bent op elke situatie.

Waar en Waarom wordt een gaaskompres gebruikt?

Geschikt voor het schoonmaken van vuile wonden of het droogmaken van instrumenten. Als er gewerkt wordt met een ontsmettingsmiddel kan het gaaskompres gebruikt worden om de wond af te dekken. Uitermate geschikt voor elke zorginstelling, huisarts, ziekenhuis of medische instelling. 

De gaasjes zijn niet steriel verpakt en zijn verkrijgbaar in de maten van 5x5, 10x10 en 7,5x7,5 cm. In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling wordt het gaaskompres ook wel wondkompres, gaasjes, steriel gaas of wondgaas genoemd.

  • HEKA Artikelnr.: NK0510
  • ZI-Nummer: 13599682
Aantal lagen
4-laags
Soort Kompres
Gaaskompres
Steriliteit
Niet-Steriel
Kleur
Wit
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: