Verbandschaar RVS 14 cm niet steriel

Verbandschaar RVS 14 cm niet steriel

800.1036
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,67
Inclusief BTW
€ 2,21 excl. BTW

 

Verbandscharen zijn onmisbaar in een verbandkoffer en worden vaak gebruikt door verpleegkundigen, artsen, EHBO-verpleegkundigen en andere medische professionals.

Verbandschaar of allesknipper kopen?

De verbandschaar is vaak dunner en kleiner dan gewone scharen, en heeft een afgeronde punt aan het eind van het scherpe blad, om te voorkomen dat de huid van de patiënt wordt gekneusd of gesneden. Verbandscharen zijn vaak gemaakt van roestvrij staal, wat ze duurzaam en steriliseerbaar maakt. Zorg ervoor met de verbandschaar om bijvoorbeeld een pleister op maat te knippen.

Waar wordt een verbandschaar voor gebruikt?

Een verbandschaar is een speciaal soort schaar die wordt gebruikt in de medische setting voor het knippen van verbandmateriaal, kleding, of andere materialen die in de weg zijn bij het verzorgen van een wond of verband.

Het is belangrijk om de verbandschaar regelmatig te steriliseren en schoon te maken, vooral als deze wordt gebruikt bij patiënten met besmettelijke ziekten of infecties. Het is ook aanbevolen om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een verbandschaar en te vermijden het knippen van de huid of verband te dicht bij de wond.

  • Lengte 19cm
  • Inclusief handvat
  • Door middel van het stompeinde kan er dicht bij de huid geknipt worden
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geproduceerd van roestvrij staal
Materiaal
RVS
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: