Plum - Oogspoelstations

PLUM Oogspoelstations

Plum heeft een ruim assortiment van oogspoelflessen en oogspoelstations in verschillende maten en hoeveelheden. 

Natrium Chloride of pH Neutraal?

Welke oogspoelfles heeft u nodig op locatie? U heeft de optie uit 2 soorten: Natrium Chloride (Groen), welke is bedoeld als er met stof, hout en vuil gewerkt wordt en PH Neutraal (Blauw) als er gewerkt wordt met chemische stoffen zoals, zuren en alkaliën.

PLUM Oogspoelstation: Het hulpmiddel tegen oogletsels

In een bedrijfsomgeving, vooral in sectoren waar medewerkers in contact komen met chemische stoffen of een grote hoeveelheid stof, is het risico op oogletsels een constant gevaar. Een snelle en effectieve reactie kan het verschil betekenen tussen een tijdelijk ongemak en blijvende schade. Hier komt het PLUM oogspoelstation in beeld - een essentieel hulpmiddel voor de onmiddellijke verzorging van het oog in geval van contact met schadelijke stoffen.

PLUM Oogspoelstation: Specifiek ontworpen voor uw veiligheidsbehoeften

Het unieke aan het PLUM oogspoelstation is de kleurcodering die is toegepast op hun oogspoelflessen. Blauw en groen - deze kleuren zijn niet willekeurig gekozen. Ze zijn strategisch geselecteerd om direct onderscheid te maken tussen de soorten oogspoelingen en hun specifieke toepassingen. Blauwe oogspoelflessen zijn specifiek ontworpen voor situaties waarin de ogen worden blootgesteld aan chemische stoffen. Deze formule helpt niet alleen bij het neutraliseren van de chemische stof, maar zorgt ook voor onmiddellijke verlichting en minimaliseert het risico op blijvende schade. Daarentegen zijn de groene oogspoelflessen ideaal voor situaties waarin de ogen worden getroffen door stof of andere deeltjes. Het kalmerende effect van de oplossing helpt bij het verwijderen van het stof en voorkomt verdere irritatie.

Vervanging van een oogdouche is gemakkelijk: Altijd klaar voor gebruik

Na een incident met het oog is het van cruciaal belang om het oogspoelstation weer gebruiksklaar te maken voor toekomstige noodsituaties. PLUM heeft dit proces vereenvoudigd door het ontwerp van hun oogdouche. De oogspoelfles is gemakkelijk te vervangen, wat zorgt voor minimale downtime en garandeert dat de werkplek altijd uitgerust is om snel te reageren op toekomstige incidenten.

Het belang van oogveiligheid op de werkplek kan niet genoeg worden benadrukt. Het PLUM oogspoelstation dient als een vitale eerste verdedigingslijn tegen potentiële oogletsels veroorzaakt door zowel chemische stoffen als stofdeeltjes. Door te investeren in een PLUM oogspoelstation, zorgt u niet alleen voor de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers, maar geeft u ook een duidelijk signaal af dat de veiligheid op uw werkplek een topprioriteit is.

Bestel je oogdouche of oogspoelstation snel en voordelig bij www.ehbo-centrum.nl!