EHBO Werk 

EHBO Werk

Snel en voordelig uw EHBO en BHV artikelen bestellen.
Scherpe Online Prijs en Snel geleverd !

Wij leveren aan o.a. bedrijven, particulieren, overheden en instellingen.

EHBO-Centrum.nl voert een ruim assortiment goedgekeurde verbandmiddelen, pleisters en oogspoelingsproducten. Tevens bestelt u bij ons uw complete verbanddoos of overige art...

Meer
 • Verbandkoffers
  Verbandkoffers

  Verbandkoffer/EHBO-Koffer

  Op zoek naar de juiste verbandkoffer? Wij leveren alles op het gebied van verbandkoffers en verbanddozen. Verbandkoffers welke zijn voorzien van verschillende navullingen en verkrijgbaar in verschillende maten. (A/B en 2016 verbandkoffers en verbandtrommels conform de laatste oranje kruis normen).

  Soorten Verbandkoffer/EHBO-Koffer

  Wij leveren een breed assortiment aan verbandkoffers, maar welke past er perfect bij uw omgeving/sector. Wij leveren verbandkoffers en verbanddozen voor elke sector. U kunt hier denken aan verbandkoffers voor de voedingsindustrie, (sport)verenigingen, scholen, bouwsector etc.

  EHBO Losse Producten

  Als u uw verbandkoffer controleert, kunt u bij ons ook terecht voor al uw losse producten. Hier kunt u denken aan: windselskompressenhandschoenen en bijvoorbeeld snelverbanden.

 • Desinfectie
  Desinfectie

  Desinfectie en Hygiëne artikelen bestellen?

  Wij bieden een ruim assortiment van desinfectie en hygiene producten van bekende merken als: Sterillium, Betadine, CMT, Purell, Unicura, Dettol, Salvequick, Hibicet, Hansaplast, HEKA en Hartmann.

  Wat is reinigen?

  Reinigen is het verwijderen van vuil zoals stof, vuil of vet. Hiervoor maak je gebruik van een reinigingsmiddel. Reinigen zorgt er niet voor dat micro-organismen gedood worden.

  Wat is desinfecteren?

  Desinfecteren is het doden, inactiveren of verwijderen van ziekteverwekkende organismen, zoals bacteriën en virussen. Door de micro-organismen te bestrijden, kunnen ze zich niet verder verspreiden. Desinfecteren dient te gebeuren direct na het reinigen van een oppervlak. 

 • Wondpleisters
  Wondpleisters

  Pleisters kopen?

  Pleisters worden gebruikt in verschillende situaties. Of u nu een klein sneetje hebt of een grotere wond, met een pleister beschermt u de wond tegen viezigheid. Bij EHBOproducten.nl vindt u pleisters van bekende merken zoals Hansaplast, Compeed, Betadine, Heltiq & BSN (Leukoplast).

  Welk soort Pleister?

  Pleisters op rol, wondpleisters, detecteerbare/HACCP pleisters, hechtpleister, eilandpleisters & kinderpleisters verkrijgbaar in verschillende maten en grootte’s bij EHBOproducten.nl

 • Brandwonden
  Brandwonden

  Brandwonden onstaan door verbranding van de huid dmv. warmte, chemische stoffen, elektriciteit of extreem koude temperaturen. Wij bieden een ruim assortiment brandwond producten van bekende merken als Burnfree, HeltiQ en Burncare. Brandwonden komen bijvoorbeeld veel voor in de Horeca en metaalindustrie. Voeg een flesje brandwondengel toe aan uw verbandkoffer toe om dit af te dekken op locatie.

 • Combi Pakketten
  Combi Pakketten
 • Blusdekens
  Blusdekens

  Een blusdeken wordt gebruikt om een beginnende brand te doven. Wij bieden u een ruim assortiment blusdekens aan in verschillende maten. Let op bij het bestellen van een blusdeken, welke maat u nodig heeft met de situaties die zich voor kunnen doen bij u op locatie of thuis. Als alternatief op de blusdeken kunt u een brandblusser kopen.

 • Oogspoeling
  Oogspoeling

  Oogspoeling/Oogdouche

  Bedrijven die actief zijn met bijvoorbeeld hout, chemische stoffen of stof zijn verplicht volgens de regelgeving om een oogdouche op locatie aanwezig te hebben. Wij bieden u een ruim assortiment oogspoeling aan van bekende merken als Plum, CederrothSanaplast & Braun. Denk hier aan oogspoelflessenoogspoelstations en wandhouders.

 • Veiligheid
  Veiligheid

  Veiligheid

  Veiligheid is een belangrijk onderdeel op de bedrijfsvloer of thuis. Wij bieden een ruim assortiment aan van Blusdekens, HoofdbeschermingRook- en Co2 melders en vluchtladders. De regelgeving in Nederland schrijft, dat u binnen 30 seconden eerste hulp moeten kunnen verlenen als er wat gebeurd bij u op locatie. U kunt hier denken aan om bijvoorbeeld een verbandkoffer op te hangen of Handdesinfectie te gebruiken op locatie.

 • Verbanddozen
  Verbanddozen

  Verbanddoos/Verbandtrommel

  Op zoek naar de juiste verbanddoos? Wij leveren alles op het gebied van verbandkoffers en verbanddozen. Verbanddozen welke zijn voorzien van verschillende navullingen en verkrijgbaar in verschillende maten. (DIN/B en 2016 verbanddozen en verbandtrommels conform de laatste oranje kruis normen).

  Soorten Verbandkoffer/EHBO-Koffer

  Wij leveren een breed assortiment aan verbanddozen, maar welke past er perfect bij uw omgeving/sector. Wij leveren verbandkoffers en verbanddozen voor elke sector. U kunt hier denken aan verbanddozen voor de voedingsindustrie, (sport)verenigingen, scholen, bouwsector etc.

  EHBO Losse Producten

  Als u uw verbandkoffer controleert, kunt u bij ons ook terecht voor al uw losse producten. Hier kunt u denken aan: windselskompressenhandschoenen en bijvoorbeeld snelverbanden.

 • Zelfzorg medicatie
  Zelfzorg medicatie

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa

ClickCease