Mondmaskers

Op zoek naar Medische- & 3M Mondmaskers voor uw bedrijf, zorginstelling of particulier gebruik? Wij bieden een ruim assortiment mondmaskers aan van bekende merken als, 3M/Honeywell & MHCI.

FFP2/FFP3 & IIR mondmaskers uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur in huis.

Zijden Mondmasker 2 Stuks
Product is beschikbaar met verschillende opties
Gezichtsmaskers

Zijden Mondmasker 2 Stuks

Toon beschikbare kortingen
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 2.5% € 7,36
10 5% € 7,17
50 7.5% € 6,98
100 10% € 6,80
200 12.5% € 6,61
400 15% € 6,42
600 17.5% € 6,23
800 20% € 6,04
€ 7,55 - € 6,24 excl. BTW

Mondmaskers: Bescherming en veiligheid in elk thuis- of werkomgeving

In tijden waarin gezondheid en veiligheid op de voorgrond staan, zijn mondmaskers een onmisbaar instrument geworden voor zowel medische professionals als het algemene publiek. Maar met een overvloed aan opties op de markt, zoals IIR, FFP1, FFP2 en FFP3 maskers, kan het moeilijk zijn om het juiste type masker voor uw behoeften te kiezen. Gelukkig heeft www.ehbo-centrum.nl een breed scala aan hoogwaardige mondmaskers, waaronder de betrouwbare 3M 1861, 3M 1862 en 3M 1863 reeksen, om u te helpen bij uw keuze.

IIR, FFP1, FFP2 en FFP3: Begrijp de verschillen

Het kiezen van het juiste mondmasker gaat verder dan alleen het kiezen van een merk of stijl. Het is essentieel om het beschermingsniveau te begrijpen dat elk masker biedt. IIR-maskers zijn voornamelijk chirurgische maskers die beschermen tegen grote druppels en spatten. Ze zijn ideaal voor algemeen medisch gebruik. Aan de andere kant zijn FFP1-maskers ontworpen om solide en vloeibare aerosolen tegen te houden. FFP2-maskers bieden een hoger beschermingsniveau en zijn effectief tegen kleinere deeltjes en verschillende virussen. Voor de hoogste mate van bescherming kunt u kiezen voor FFP3-maskers, die bescherming bieden tegen zeer fijne deeltjes, zoals asbest.

3M 1861, 3M 1862 en 3M 1863: Betrouwbaarheid en comfort

3M staat al lang bekend om zijn hoogwaardige beschermingsproducten, en hun reeks mondmaskers is daarop geen uitzondering. De 3M 1861, 3M 1862 en 3M 1863 mondmaskers combineren comfort met uitstekende bescherming. Ze zijn voorzien van een geavanceerd elektrostatisch medium dat helpt om deeltjes effectiever te filteren, terwijl het ademend vermogen behouden blijft. Daarnaast zijn deze maskers anatomisch ontworpen om een comfortabele pasvorm te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik. Of u nu in de gezondheidszorg werkt of gewoon op zoek bent naar extra bescherming in het dagelijks leven, deze 3M-maskers zijn een betrouwbare keuze.

Medische mondmaskers versus industriële mondmaskers

Terwijl mondmaskers vaak worden geassocieerd met medische toepassingen, is er ook een groeiende vraag naar industriële maskers die beschermen tegen specifieke gevaren op de werkplek. Medische mondmaskers, zoals het IIR-type, zijn ontworpen om de drager en anderen te beschermen tegen bacteriën en virussen. Ze zijn vooral bedoeld voor gebruik in ziekenhuizen en andere gezondheidszorginstellingen. Industriële mondmaskers, zoals de FFP-reeks, zijn daarentegen specifiek ontworpen om de drager te beschermen tegen stof, dampen en andere gevaarlijke deeltjes die men kan tegenkomen in industriële omgevingen. De FFP- maskers zijn verkrijgbaar in een medische of industrie variant.

Mondmaskers kopen en bestellen bij www.ehbo-centrum.nl

Of u nu op zoek bent naar medische bescherming of specifieke industriële oplossingen, www.ehbo-centrum.nl heeft een uitgebreid assortiment mondmaskers om aan uw behoeften te voldoen. Met duidelijke productbeschrijvingen en een deskundig team klaar om al uw vragen te beantwoorden, maken we het gemakkelijk om het juiste masker voor uw situatie te kiezen. In een wereld waar bescherming cruciaal is, staan wij klaar om u de producten en kennis te bieden die u nodig heeft. Bestel uw mondmaskers vandaag nog bij www.ehbo-centrum.nl en zorg ervoor dat u, uw medewerkers en uw dierbaren veilig blijven.