Beschermkleding

Beschermkleding!

Alles op het gebied van beschermkleding, direct leverbaar uit voorraad. U kunt hier denken aan bekende merken als: 3M, Kleenguard, Jackson Safety, CMT etc…

Totaalleverancier

Wij leveren alles op het gebied voor de voedingsindustrie. U kunt hier denken aan de Vikan Range maar ook alles op het gebied van Toilethygiëne ,EHBO/BHV & disposables.

Als u besteld voor 17:00, volgende werkdag in huis.

Werkoveralls kopen? Ontdek de 3M 4510 en 3M 4565 beschermde overalls

Wat Zijn Werkoveralls en Waarom Zijn Ze Belangrijk? Werkoveralls zijn een essentieel onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen die gebruikt worden in verschillende sectoren zoals de industrie, de gezondheidszorg en de bouw. Ze bieden een uitgebreide bescherming tegen fysieke gevaren, chemische stoffen en biologische agentia. Het belang van het dragen van een hoogwaardige werkoverall kan niet genoeg worden benadrukt; het beschermt niet alleen de werknemer, maar zorgt ook voor een veilige en efficiënte werkplek. En als het aankomt op kwaliteit, zijn de 3M 4510 en 3M 4565 overalls topkeuzes in de markt.

3M 4510: Optimale bescherming tegen biologische stoffen

EN 14126: Wat betekent dit?: De 3M 4510 overall is speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen biologische stoffen, voldoend aan de EN 14126 norm. Maar wat betekent dit precies? De EN 14126 norm is een Europese standaard die de eisen stelt voor beschermende kleding die wordt gebruikt in omgevingen waar er een risico is op blootstelling aan besmettelijke agentia. Dit maakt het ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, laboratoria en andere plekken waar biologische besmetting een zorg is.

Kenmerken en voordelen van werkoveralls

De 3M 4510 is gemaakt van een ademend maar toch beschermend materiaal dat niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook de veiligheid van de drager waarborgt. Dankzij het ontwerp en de materialen kunnen professionals zich concentreren op hun werk, wetende dat ze beschermd zijn tegen potentieel gevaarlijke biologische stoffen.

3M 4565: multi-standaard bescherming Voor diverse toepassingen

Verschillende standaarden voor volledige veiligheid: De 3M 4565 werkoverall gaat een stap verder als het gaat om bescherming. Deze overall voldoet aan een reeks verschillende standaarden, waaronder EN 14126 (Besmettelijke agentia), EN 1073-2 (Beschermende kleding tegen radioactieve besmetting), EN 1149, EN ISO 13688, Type 6 (Vloeistofspatten EN 13034), en Type 5 (Stof EN ISO 13982-1). Daarnaast biedt het ook Type 4 (Vloeistofspray EN 14605) bescherming.

Werkoveralls met getapete naden en extra beschermingslagen

Wat deze overall echt onderscheidt, zijn de herkenbare rode getapete naden. Deze getapete naden verkleinen de kans op inwaartse lekkage van chemische stoffen en deeltjes, en vermindert de blootstelling van de huid door scheuren. Bovendien biedt de overall Til Klasse 2-bescherming volgens EN 1073-2, wat betekent dat het extra bescherming biedt tegen radioactieve besmetting.

Waarom kiezen voor www.ehbo-centrum.nl voor je werkoveralls?

Bij www.ehbo-centrum.nl begrijpen we het belang van persoonlijke beschermingsmiddelen en bieden we alleen producten aan van de hoogste kwaliteit. Onze 3M 4510 en 3M 4565 overalls zijn daar perfecte voorbeelden van. Bestel vandaag nog uw werkoveralls bij www.ehbo-centrum.nl en ervaar een snelle en voordelige service. Het is duidelijk dat als het gaat om veiligheid en bescherming op het werk, het kiezen van de juiste werkoverall van cruciaal belang is. Of u nu werkt met biologische stoffen, chemische producten of in een omgeving met radioactieve materialen, de 3M 4510 en 3M 4565 overalls bieden de bescherming die u nodig hebt. Dus waar wacht u nog op? Maak de veilige keuze en bestel uw werkoveralls bij www.ehbo-centrum.nl!

Laatste Nieuws