Corona virus Protectie

Op zoek naar alles op het gebied van hygiëne & Bescherming? Wij leveren alles van Handschoenen, Handdesinfectie, sneltesten & Medische Handschoenen. Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, kleuren en maten.

Op zoek naar Medische-& 3M mondmaskers met alle certificering en medische Nitril/Latex & Vinyl Handschoenen volgens normeringen EN-420/455 bij ons bent u dan op het juiste adres.

Mondmaskers

Op zoek naar Medische- & 3M Mondmaskers voor uw bedrijf, zorginstelling of particulier gebruik? Wij bieden een ruim assortiment mondmaskers aan van bekende merken als, 3M/Honeywell & MHCI.

FFP2/FFP3 & IIR mondmaskers uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur in huis.

Handdesinfectie

Op zoek naar Handdesinfectie op alcoholbasis voor uw bedrijf, zorginstelling of particulier gebruik? Wij bieden een ruim assortiment mondmaskers aan van bekende merken als CMT, Sterillium, Alkotip & MHCI.

Handdesinfectie uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur in huis.

Onderzoekshandschoenen

Op zoek naar Nitril, Latex, PE of Vinyl Handschoenen? Wij bieden een ruim assortiment Medische handschoenen aan volgens de Normering EN-420/455.

Voordelige Wegwerphandschoenen voor de Horeca, Zorg & het bedrijfsleven uit voorraad leverbaar en binnen 24-uur in huis.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Oppervlakte reiniging

Oppervlakte reiniging & desinfectie is van groot belang voor de hygiëne & veiligheid van jouw omgeving.

Op zoek naar Oppervlaktereiniging voor het desinfecteren of schoonmaken van bijv. meubels of kantoorartikelen? Wij bieden een ruim assortiment aan van bekende merken als APESIN, Dettol, CMT & Bacillol uit voorraad.

Aanduidingen
    Vloermarkering
    Meetapparatuur

Wij bieden een ruim assortiment thermometers, sneltesten & saturatiemeters aan van bekende merken als Welch Allyn, Braun, Omron, Riester en Microlife. Van eenvoudige koortsthermometers tot contactloze voorhoofdthermometers. Meet je eigen temperatuur op met de bijvoorbeeld een digitale thermometer.

Beschermende Kleding

Op zoek naar Beschermde kleding? Wij bieden een ruim assortiment aan van Coveralls, Overalls, isolatieschorten & Medische handschoenen

3M 4565 & 4510 Overalls uit voorraad leverbaar en binnen 24uur in huis.

Covid-19 Antigeentest

Corona sneltest kopen?

Abbott,Wondfo of Joinstar speeksel/ spuugtesten? Bij ons uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur in huis.

Alle testen welke wij aanbieden zijn goedgekeurd en hebben een CE-markering. Binnen 15-20 snel uw uitslag van de sneltest.

TIP: Te gebruiken voor Scholen, Bedrijven, Horeca, Overheidsinstellingen etc.