Eilandpleister

Wij bieden een ruim assortiment eilandpleisters aan van bekende merken als Heka en HeltiQ.

Wat is een Eilandpleister?

De eilandpleister ook wel Plast border genoemd, heeft de functie om operatiewonden en schaafwonden te beschermen tegen vocht, vuil en bacteriën. 

Eilandpleisters: Optimale bescherming voor delicate Wonden

Elke wond, ongeacht de grootte, verdient de juiste zorg en bescherming. Als we spreken over gevoelige wonden die extra bescherming behoeven tegen externe invloeden, dan komen eilandpleisters als geroepen. Deze pleisters, die hun naam te danken hebben aan het 'eiland' van absorberend materiaal omringd door een kleefstrip, bieden een intensievere bescherming en zijn uiterst geschikt voor chirurgische sneden, diepere schaafwonden of wonden op gevoelige plaatsen. Met merken zoals HeltiQ en HEKA plast border, ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de maat van de pleister die je nodig hebt.

HeltiQ eilandpleisters: Vertrouwde keuze in wondzorg

Maten Voor Alle Behoeften

HeltiQ, een naam die gelijk staat aan betrouwbaarheid in wondverzorging, biedt een reeks eilandpleisters aan in diverse maten zoals 5 x 7, 8 x 10, 10 x 20, tot 10 x 30. Elke maat is ontworpen om een optimale fit te bieden, zodat de wond goed bedekt blijft en de kans op infectie vermindert. Of het nu een klein sneetje is of een grotere chirurgische wond, met HeltiQ eilandpleisters ben je verzekerd van een veilige en effectieve bedekking.

HEKA plast border eilandpleisters: Innovatieve zorg voor elke wond

Expertise en kwaliteit in één

HEKA plast border, een ander gerenommeerd merk in de gezondheidssector, brengt innovatie en zorg samen in hun lijn van eilandpleisters. Ze combineren duurzaamheid met zachtheid, zorgen voor minimale irritatie en garanderen tegelijkertijd dat de pleister stevig op zijn plaats blijft. Deze eilandpleisters zijn de go-to voor velen die een pleister nodig hebben die zowel comfortabel als functioneel is.

Waarom eilandpleisters?

Meer dan alleen bedekking met een eilandpleister

Eilandpleisters onderscheiden zich van reguliere pleisters door hun unieke ontwerp dat zorgt voor maximale bescherming. Het centrale absorberende 'eiland' is ideaal voor het opvangen van wondvocht, terwijl de omliggende kleefstrip de wond afsluit van externe factoren zoals vuil en bacteriën. Dit design zorgt ervoor dat de wond in een ideale omgeving kan genezen en het risico op complicaties wordt verminderd. Bij de zorg voor een wond, of het nu post-operatief is of het resultaat van een ongelukkige val, is het kiezen van de juiste pleister cruciaal. Eilandpleisters, met hun geavanceerde ontwerp en het vermogen om een optimale genezingsomgeving te bieden, zijn een voor de hand liggende keuze. En met betrouwbare merken zoals HeltiQ en HEKA plast border binnen handbereik, is het nemen van een beslissing in het voordeel van je gezondheid en welzijn nog nooit zo eenvoudig geweest. Eilandpleisters zijn niet alleen een noodzaak in medische settings, maar ook een essentieel item voor thuis in je eigen eerstehulpkit. Investeer in de beste zorg voor jezelf en je dierbaren; kies voor eilandpleisters van HeltiQ of HEKA.