Quickfix Pleisterautomaat

Quickfix Pleisterdispenser bestellen?

Een pleisterdispenser voorkomt vaak, dat uw verbandkoffer of verbandtrommel worden opgemaakt op locatie. Hiermee voorkomt u kosten in controleren en missende losse producten in de inhoud van uw verbandkoffer. Dankzij een pleisterdispenser kunt u voortaan hygiënisch, makkelijk én snel een pleister pakken.

Soorten Pleisterdispensers

Wij bieden een ruim assortiment pleisterdispensers aan van bekende merken als, Salvequick, PLUM Quickfix, Akla, Snogg en HEKA. Voor alle pleisterautomaten zijn navullingen met verschillende pleisters verkrijgbaar.

 

Quickfix pleisterdispenser: Directe hulp bij elk ongelukje!

Een ongelukje zit in een klein hoekje, en als dat gebeurt, wil je natuurlijk direct de juiste hulpmiddelen bij de hand hebben. Met de Quickfix pleisterdispenser van PLUM ben je altijd voorbereid op elke kleine verwonding. Deze dispenser combineert gemak, variëteit en kwaliteit, waardoor je zowel thuis als op de werkplek altijd verzekerd bent van snelle eerste hulp.

PLUM's diverse pleisterkeuzes

Wat de Quickfix pleisterdispenser onderscheidt van andere dispensers, is de brede variëteit aan pleisters die het biedt. Of je nu op zoek bent naar een standaard textielpleister voor dagelijks gebruik, een waterafstotende variant voor de actievere momenten, of speciale HACCP-pleisters voor in de voedselverwerkingsindustrie - PLUM heeft aan alles gedacht.

Textiel pleisters: Comfort en flexibiliteit

De textiel pleisters in de Quickfix dispenser zijn ontworpen voor alledaags gebruik. Ze zijn flexibel, waardoor ze gemakkelijk met de huid meebewegen en zorgen voor een comfortabele ervaring. Ze hechten goed en bieden een betrouwbare bescherming tegen vuil en bacteriën.

Waterafstotende pleisters: Voor actieve momenten

Of je nu buiten werkt, sport of simpelweg een actieve dag hebt, de waterafstotende pleisters van PLUM zijn ideaal. Ze houden het vocht buiten en zorgen dat de wond droog blijft. Zo kun je onbezorgd doorgaan met je activiteiten, wetende dat je wond goed beschermd is.

HACCP Pleisters: Veiligheid in de voedselindustrie

In omgevingen zoals keukens, restaurants en andere voedselverwerkingsbedrijven, zijn normale pleisters niet altijd toereikend. Daarom biedt de Quickfix dispenser speciale HACCP pleisters. Deze pleisters zijn niet alleen detecteerbaar, maar ook ontworpen om aan de strenge eisen van de voedselindustrie te voldoen.

Varieer met korte en lange vingerpleisters

Niet alle verwondingen zijn hetzelfde, en daarom heeft PLUM in hun Quickfix dispenser ook gedacht aan verschillende maten. Of het nu gaat om een kleine snee of een langere schaafwond, met zowel korte als lange vingerpleisters ben je op alles voorbereid.

Gemakkelijk navullen en mixen met de verschillende Quickfix pleisternavullingen

Het bijzondere aan de Quickfix pleisterdispenser is dat je hem gemakkelijk kunt navullen. Of je nu kiest voor dezelfde pleisters of besluit te mixen en matchen, de keuze is aan jou. Dankzij het eenvoudige ontwerp van de dispenser kun je in een handomdraai lege navullingen vervangen. Zo ben je altijd verzekerd van een voorraad pleisters die aan jouw behoeften voldoet.

Waarom kiezen voor Quickfix pleisterdispenser van PLUM?

De Quickfix pleisterdispenser biedt niet alleen gemak en variëteit, maar staat ook garant voor kwaliteit. Elk ongelukje, hoe klein ook, verdient de beste zorg. Met deze dispenser kies je voor een betrouwbaar product dat in talloze situaties zijn waarde heeft bewezen. Of je nu thuis bent, op het werk of in een professionele keuken, PLUM's Quickfix pleisterdispenser is een onmisbaar hulpmiddel. Investeer in kwaliteit, veelzijdigheid en gemak met de Quickfix pleisterdispenser. Bestel nu voordelig en snel je pleisterdispenser van PLUM bij www.ehbo-centrum.nl!