Pleisters 

Pleisters kopen?

Pleisters worden gebruikt in verschillende situaties. Of u nu een klein sneetje hebt of een grotere wond, met een pleister beschermt u de wond tegen viezigheid. Bij EHBOproducten.nl vindt u pleisters van bekende merken zoals Hansaplast, Compeed, Betadine, Heltiq & BSN (Leukoplast).

Welk soort Pleister?

Pleisters op rol, wondplei...

Meer
 • Pleisterspray
  Pleisterspray

  Hansaplast Pleisterspray

  Geen pleisters meer nodig met de Hansaplast pleisterspray. De spray legt een waterproof laagje op de huid waar het wondje zicht bevindt. Ideaal om aan de inhoud van de verbandkoffer toe te voegen. 

 • Bloedstop wondpleister
  Bloedstop wondpleister

  Bloedstop Spray en Pleister

  Wij bieden een ruim assortiment aan van bloedstop wondpleisters en spray. U kunt hier denken aan bekende merken als 3M en HeltiQ.

  Waarom Bloedstop?

  De actieve stof in de pleister zorgt ervoor dat de bloeding snel stopt. Werken snel bij krassen, schaafwonden en oppervlakkige snijwondjes. Pleister vormt mee en laat de huid ademen.

 • Detecteerbaar Blauw
  Detecteerbaar Blauw

  Dectecteerbare/HACCP Pleisters

  Pleisters worden gebruikt om kleine wondjes te stelpen/ af te dekken. Wij bieden u een ruim assortiment blauwe HACCP dectecteerbare pleisters, welke verkrijgbaar zijn in verschillende maten en soorten. Zoekt u bijv. blauwe pleisters voor uw Salvequick of Quickfix pleisterdispenser ga dan naar: Pleisterdispenser Navullingen

  Waarom worden er blauwe pleisters gebruikt?

  Blauwe HACCP pleisters zijn verplicht in de horeca en de voedingsindustrie. Blauwe pleisters zijn detecteerbaar en hiermee makkelijker herkenbaar als het in voedsel valt. 

 • Eilandpleister
  Eilandpleister

  Wij bieden een ruim assortiment eilandpleisters aan van bekende merken als Heka en HeltiQ.

  Wat is een Eilandpleister?

  De eilandpleister ook wel Plast border genoemd, heeft de functie om operatiewonden en schaafwonden te beschermen tegen vocht, vuil en bacteriën. 

 • Fixatiepleister
  Fixatiepleister

  Wat is een Fixatiepleister?

  Fixatiepleister is een chirurgische hechtpleister op rol. Fixatiepleister is geschikt voor: bevestiging van catheters, sondes en drains -fixeren van primaire, absorberende verbanden -bevestiging van verbanden op gebogen en/of zeer -bewegende lichaamsdelen of waar botten uitsteken -daar waar oedeemvorming mogelijk is.

  U kunt anders terecht bij Complexe wondzorg.

   

   

 • Wondpleister kinderen
  Wondpleister kinderen

  Wondpleister Kinderen

  Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker met kinderen is dit iets van dagelijkse orde. Een pleister is voor de lichte verwondingen bij kinderen een super oplossing. Natuurlijk voor het afdekken van de wond maar ook het gerust stellen van de kinderen werkt uitstekend met de kinderpleisters. In ons assortiment vindt u een complete kinderverbandkoffer of kinderverbanddoos, geschikt voor kinderdagverblijven of gastouders.

 • Wondpleister strips
  Wondpleister strips

  Wondpleister Strips

  Wondpleister strips zijn ideaal voor het afdekken van grote en kleintjes wonden. Wij bieden een ruim assortiment aan op het gebied van wondpleisters in verschillende maten en hoeveelheden. Leverbaar in textiel, non-woven of waterafstotende versie. U kan bij ons terecht voor bekende merken pleisters zoals, Hansaplast, HEKA, Klinion, Betadine, BSN en Hansaplast.

 • Wondpleister op rol
  Wondpleister op rol

  Wondpleister op Rol

  Wondpleisters op Rol zijn gemakkelijk aan te brengen en op maat te knippen. Leverbaar in textiel, dectecteerbaar of de elastische versie. U bent bij ons terecht op het juiste adres voor bekende merken pleisters zoals, Hansaplast, HEKA, Klinion, Betadine, BSN en Hansaplast. Pleisterrollen worden veelal naast een verbandkoffer of verbanddoos geplaatst.

 • Hansaplast
  Hansaplast

  Hansaplast Pleisters

  Hansaplast pleisters geschikt voor het bedekken van alle soorten kleine wondjes en om op maat te knippen. Wij bieden een ruim assortiment hansaplast pleisters aan in verschillende maten en hoeveelheden. Pleisterrollen worden veelal naast een verbandkoffer of verbanddoos geplaatst.

   

 • Pleisters X-Ray & Metaal
  Pleisters X-Ray & Metaal

  Pleisters X-Ray en Metaal

  Pleisters X-Ray en metaal voor gebruik in de voedingsindustrie

  Waarom worden er blauwe pleisters gebruikt?

  Blauwe HACCP pleisters zijn verplicht in de horeca en de voedingsindustrie. Blauwe pleisters zijn detecteerbaar en hiermee makkelijker herkenbaar als het in voedsel valt. 

   

 • Likdoornpleisters
  Likdoornpleisters

  Likdoornpleister

  Likdoornpleisters verlichten onmiddellijk de pijn door druk en wrijving en helpen de likdoorn te verwijderen. De zachte, geïntegreerde ring beschermt het aangetaste deel van de huid, terwijl het salicylzuur erin de likdoorn zacht maakt zodat deze gemakkelijker kan worden verwijderd.

 • Hechtpleister
  Hechtpleister

  Hechtpleister

  Een vast onderdeel van de verbandkoffer/verbanddoos is de hechtpleister. Hechtpleisters zorgen ervoor dat u materialen zoals, kompressen en snelverbanden kunt vastzetten.

  Hechtpleister van bekende merken als Hansaplast, BSN(Leukoplast, Leukosilk & Leukopor) en Heka.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa

ClickCease