PE Handschoenen

PE Handschoenen bieden een prima bescherming tegen dagelijkse verontreiniging. Onze PE handschoenen zijn gemaakt van dun polyethyleen, waardoor een goed tastgevoel behouden blijft. Pluspunten zijn comfortabel en flexibel. www.ehbo-centrum.nl biedt, naast de bekende transparante PE handschoenen, ook blauwe PE handschoenen. Beide zijn geschikt om in aanraking te komen met voedsel. De PE handschoenen van www.ehbo-centrum.nl zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. 
PE handschoenen bij www.ehbo-centrum.nl. Onze PE handschoenen bestaan uit kwalitatief hoogwaardige disposables met een perfecte pasvorm en een optimale hygiëne. Onze PE handschoenen worden o.a. gebruikt in de voedingsindustrie en de gezondheidszorg. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (blauw, wit & Groen), maten en soorten (geruwd en glad). Voor alle PE handschoenen heeft www.ehbo-centrum.nl de benodigde documentatie beschikbaar.


PE handschoenen bestellen. PE handschoenen bestel je eenvoudig en snel op www.ehbo-centrum.nl. Betalen kan o.a. met iDeal, creditcard, BanContact/Mister Cash of op factuur voor zakelijke klanten met een loginaccount. 

Laatste Nieuws