Idealast elastisch zwachtel 5 m x 8 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 8 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 8 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 8...
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 8...
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 8...

Idealast elastisch zwachtel 5 m x 8 cm 10 stuks

HT.931154
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 25,03
Inclusief BTW
€ 22,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 25,03
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 22,52
 

Idealast Zwachtel kopen? Ontdek waarom Idealast fixatiezwachtels ideaal zijn!

Ben je op zoek naar een betrouwbare en effectieve zwachtel? Idealast fixatiezwachtels zijn jouw ideale keuze. Lees verder en ontdek waarom Idealast de perfecte oplossing is voor jouw behoeften op het gebied van zwachtelen.

Waarom Idealast fixatie ideaal zwachtel?

Idealast fixatiezwachtels zijn ontworpen voor middelmatig sterke compressie en bieden tal van voordelen voor verschillende medische toepassingen. Ze zijn ideaal voor:

  • Profylaxe en nabehandeling van veneuze insufficiëntie: Deze zwachtels helpen bij het voorkomen en behandelen van aandoeningen gerelateerd aan de veneuze bloedsomloop.
  • Steungevend of drukverband: Of je nu een sporter bent die extra ondersteuning nodig heeft of iemand die herstelt van een blessure, Idealast biedt de nodige steun aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Bovendien zijn deze zwachtels uitstekend geschikt als wonddrukverband, voor het aanleggen van spalken en als sportbandage.

Wat zijn de voordelen van Idealast Windsel?

Idealast windsels zijn duurzaam elastisch en ontworpen met een korte rek van circa 80%. Dit biedt niet alleen comfort, maar zorgt ook voor effectieve compressie. De voordelen omvatten:

  • Kwalitatieve materialen: Met 69% katoen en 31% polyamide zijn deze zwachtels zacht, luchtdoorlatend en huidvriendelijk. De getwiste katoenen kettingdraden, versterkt met polyamide, voorkomen uitrekken en lubberen.
  • Lange levensduur: Idealast zwachtels zijn economisch en duurzaam. Ze zijn wasbaar bij 60 °C en steriliseerbaar in een autoclaaf bij 134 °C, waardoor ze herhaaldelijk gebruikt kunnen worden zonder kwaliteitsverlies.

Oververpakkingen met korting voor veel gebruikers

Ben je een medische instelling, huisarts of een medisch professional die regelmatig zwachtels gebruikt? Profiteer dan van onze speciale aanbiedingen op oververpakkingen van Idealast zwachtels. Door in bulk te kopen, bespaar je niet alleen kosten, maar zorg je ook voor een constante voorraad van hoge kwaliteit zwachtels in je praktijk. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze kortingen en hoe je hiervan kunt profiteren.

Idealast zwachtels bieden een perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan medische toepassingen en bieden de betrouwbare steun die je nodig hebt. Of je nu een medische professional bent of iemand die op zoek is naar effectieve ondersteuning, Idealast is de slimme keuze. Bestel nu en ervaar het verschil!

Wil je meer weten of direct Idealast zwachtels bestellen? Bezoek onze website of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met al je vragen en zorgen ervoor dat je de beste zorg krijgt die je verdient!

Productspecificaties Idealast zwachtel 9311544
  • Inhoud: 10 rollen
  • Hartmann artikelnummer: 9311544
  • Afmeting zwachtel: 5 m x 8 cm 
  • Materiaal: 69% katoen & 31% polyamide
Merk
Idealast
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: