Op zoek naar een betrouwbare leverancier van oogspoelflessen? Zoek niet verder! Bij EHBO-Centrum.nl hebben we een ruim assortiment aan oogspoelflessen voor alle toepassingen. Of u nu een kleine fles nodig heeft voor thuisgebruik of een grotere fles voor gebruik op de werkvloer, wij hebben het allemaal!

Wij voeren alle bekende merken zoals Plum, Actiomed, Cederroth en Sanaplast.

Onze oogspoelflessen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Bij EHBO-Centrum.nl vinden we het belangrijk dat u altijd de beste kwaliteit krijgt voor een voordelige prijs. Daarom bieden we onze oogspoelflessen altijd tegen scherpe prijzen aan.

Bij ons kunt u rekenen op een snelle levering. We begrijpen dat het belangrijk is om snel te kunnen handelen bij noodgevallen. Daarom zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd, veelal de volgende werkdag.

Koop uw oogspoelflessen bij EHBO-Centrum.nl en wees altijd voorbereid op noodgevallen. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Tip:
Groene flessen zijn gevuld met NaCl (natrium chloride / sodium chloride) oplossing en deze zijn vooral bedoeld voor het wegspoelen van stof en vuiltje uit het oog
Blauwe flessen zijn gevuld met een PH neutrale oplossing en bedoeld voor uitspoelen van chemicaliën en zuren.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw oogspoelflessen bij EHBO-Centrum.nl!