Alukompressen 10 x 12 cm 1ST

Metalline Gaas 10 x 12 cm 1ST

50.0320
Voor 16.30 besteld, Morgen in Huis
€ 0,65

€ 0,65 excl. BTW

Het Steriele Alukompres voor het afdekken van schaafwonden en brandwonden. Steriel verpakt per stuk en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 

Met dit steriele kompres kunt u een wond afdekken en is in combinatie met een verband zeer geschikt om druk aan te brengen. Het kompres is niet verklevend omdat er een dun alluminuimlaagje is aangebracht dat niet aan de wond kleeft. Hierdoor kunt u pijnloos een nieuw verband aanleggen.

Waarom metalline kompres bestellen?

  • Kleeft niet aan de wond door middel van de aluminiumlaag
  • Steriel verpakt
  • Hoog absorptievermogen 
  • Geschikt voor schaaf- & brandwonden
  • Verkoelende werking

Waar wordt een metalline gaasje voor gebruikt?

Het metalinekompres wordt gebruikt bij vooral schaafwonden en brandwonden. Het non woven verband dient direct op de wond aangebracht te worden en de wond dient hiervoor goed ontsmet te worden bij een schaafwond met bijvoorbeeld een reinigingsvloeistof. Bij het vervangen van het kompres of het weghalen hiervan, haal metalline kompres zachtjes van de wond af. Dit kompres is uitermate geschikt voor gebruik bij sportclubs, scholen en medische instellingen.

De aluminium kompressen zijn steriel verpakt en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling wordt het metalline gaas ook wel metalline wondkompres, aluminium kompres, alukompres of aluminiumcompres genoemd.

  • HEKA Artikelnr.: OT0331
  • ZI-Nummer: 16674286
Soort Kompres
Alu- Niet verklevend kompres
Steriliteit
Steriel
Materiaal
Polyester
Viscose
Afmeting
10 x 12 cm
Merk
van Heek Medical
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: