Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 10 cm 30 stuks
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 10 cm 30 stuks
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 10 cm 30 stuks
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m...
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m...
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m...

Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 10 cm 30 stuks

HT.932049
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 23,91
Inclusief BTW
€ 21,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 11,96
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 21,52
 

Rolta Soft synthetische wattenrol kopen?

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige synthetische wattenrol voor diverse medische toepassingen? Overweeg dan de aanschaf van Rolta Soft, een synthetische wattenrol die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel medische professionals als patiënten. Deze wattenrol is bij uitstek geschikt als polstermateriaal onder gips-, steun- en compressieverbanden, voor het polsteren van spalken en zelfs bij buisverbanden. Laten we eens dieper ingaan op de voordelen en eigenschappen van Rolta Soft synthetische wattenrol.

Waarom Rolta Soft synthetische wattenrol?

Veelzijdig en effectief polstermateriaal

Rolta Soft synthetische wattenrol is een uiterst veelzijdig product dat zich leent voor een breed scala aan medische toepassingen. Het fungeert als ideaal polstermateriaal onder gipsverbanden, steunverbanden en compressieverbanden om drukpunten te verminderen en het comfort van de patiënt te verhogen. Daarnaast leent het zich uitstekend voor het polsteren van spalken, waarbij het een cruciale rol speelt bij het bieden van optimale ondersteuning. Bovendien kan Rolta Soft met succes worden gebruikt bij buisverbanden, waarbij het de patiënt comfort en stabiliteit biedt.

Voordelen van Rolta Soft synthetische wattenrol

  1. Per rol verpakt: Rolta Soft is handig verpakt per rol, waardoor het gemakkelijk op te bergen en te gebruiken is in de medische praktijk.

  2. Afmetingen: Met een lengte van 3 meter en een breedte van 10 centimeter biedt Rolta Soft voldoende materiaal voor verschillende toepassingen.

  3. Gekrulde polyester vezels: Deze synthetische wattenrol is vervaardigd uit hoogwaardige gekrulde polyester vezels, die zorgen voor optimale veerkracht en duurzaamheid. Dit resulteert in een product dat zowel zacht als ondersteunend is.

  4. Huidvriendelijk: Rolta Soft is vriendelijk voor de huid en veroorzaakt geen irritatie of allergische reacties, waardoor het geschikt is voor patiënten met gevoelige huid.

  5. Luchtdoorlatend: De wattenrol is luchtdoorlatend, wat de mogelijkheid biedt voor de huid om te ademen. Dit minimaliseert het risico op huidproblemen, vooral bij langdurig gebruik.

  6. Temperatuurregulerend: Rolta Soft heeft de eigenschap om de temperatuur te reguleren, waardoor het comfortabel aanvoelt in zowel warme als koude omgevingen. Dit draagt bij aan het welzijn van de patiënt.

  7. Plooivrij door zelfhechting: Dankzij de zelfhechtende eigenschappen blijft Rolta Soft plooivrij en op zijn plaats, wat zorgt voor een gelijkmatige polstering zonder ongemakkelijke plooien.

  8. Eenvoudig aan te leggen: Het aanbrengen van Rolta Soft is zeer eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Het kan gemakkelijk met de hand worden afgescheurd en aangebracht, waardoor het gebruiksvriendelijk is voor medische professionals.

  9. Steriliseerbaar: Rolta Soft synthetische wattenrol is steriliseerbaar met stoom bij 121°C, wat zorgt voor een hygiënische en veilige toepassing in medische omgevingen.

Toepassingen van Rolta Soft synthetische wattenrol

Rolta Soft synthetische wattenrol biedt een breed scala aan toepassingen in de medische wereld. Hier zijn enkele van de belangrijkste situaties waarin dit product uitblinkt:

Ondersteuning onder gipsverbanden

Wanneer het nodig is om een gipsverband aan te leggen voor het immobiliseren van fracturen of verwondingen, is het essentieel om te zorgen voor een comfortabele en drukverminderende onderlaag. Rolta Soft fungeert als een uitstekend polstermateriaal onder gipsverbanden, waardoor het risico op drukplekken wordt verminderd en het comfort van de patiënt wordt verbeterd.

Verbeterde ondersteuning bij steunverbanden

Steunverbanden worden vaak gebruikt om gewrichten te ondersteunen na blessures of operaties. Rolta Soft kan dienen als een effectieve polstering onder deze verbanden, waardoor ze comfortabeler aanvoelen en de patiënt zich beter gesteund voelt tijdens het herstelproces.

Compressieverbanden voor veneuze problemen

Bij de behandeling van veneuze insufficiëntie of andere aandoeningen waarbij compressietherapie nodig is, kan Rolta Soft een belangrijke rol spelen. Het biedt de nodige polstering onder compressieverbanden en zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling, wat cruciaal is voor een succesvolle behandeling.

Polstering van spalken

Het polsteren van spalken is van groot belang om ervoor te zorgen dat de patiënt comfortabel is en de spalk optimaal functioneert. Rolta Soft synthetische wattenrol biedt de perfecte polstering voor spalken en draagt bij aan een beter herstelproces.

Stabilisatie bij buisverbanden

Buisverbanden worden gebruikt om buizen, slangen of catheters op hun plaats te houden. Rolta Soft kan worden gebruikt om deze verbanden te stabiliseren en tegelijkertijd comfort te bieden aan de patiënt.

Rolta Soft synthetische wattenrol bestellen

Als je op zoek bent naar hoogwaardige synthetische wattenrol voor jouw medische praktijk of persoonlijk gebruik, dan is Rolta Soft de juiste keuze. De handige verpakking per rol, gecombineerd met de uitstekende eigenschappen van dit product, maakt het een waardevolle aanvulling op jouw medische benodigdheden.

Bestel vandaag nog Rolta Soft synthetische wattenrol en ervaar de voordelen ervan. Of je nu een zorgverlener bent die het comfort van patiënten wil verbeteren of iemand die op zoek is naar hoogwaardige polstering voor persoonlijk gebruik, Rolta Soft staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Kies voor kwaliteit, kies voor comfort, kies voor Rolta Soft!

Productspecificaties Hartmann Roha Soft 9320491 wattenrol

  • Hartmann artikelnummer: 9320491
  • Inhoud: 30 rollen
  • Afmeting: 3 m x 10 cm
Steriliteit
Niet-Steriel
Merk
Rolta soft
Kleur
Wit
Materiaal
Polyester
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
30 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: