Reanimatie en Beademing

Reanimatie en Beademing

Wij bieden een ruim assortiment op het gebied van reanimatie beademing, hierbij kan u denken aan beademingsdoekjes, Reanimatiesets en sleutelhangers. In deze groep vindt u alles op het gebied voor ademhalingshulpmiddelen. Denk aan de hartslag met een goeie bloeddrukmeter of saturatiemeter.

Beademingsrugzakje
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
Reanimatie en Beademing

Beademingsrugzakje

Toon beschikbare kortingen
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
100 5% € 2,23
200 10% € 2,11
€ 2,11 - € 1,74 excl. BTW

Kiss of life kopen? Welke materialen heb ik nodig voor een reanimatie of als hulpmiddel bij een AED?

Wanneer elke seconde telt, is het van essentieel belang dat je de juiste EHBO-hulpmiddelen bij de hand hebt. Kiss of life, ofwel het beademen van een slachtoffer tijdens reanimatie, is een cruciale stap om zuurstof naar de longen te krijgen. Maar hoe zorg je voor veilige beademing? En welke hulpmiddelen zijn nodig om een reanimatie effectief uit te voeren?

Beademingsmaskers: Een veilige brug naar levensreddende lucht

Stel je voor dat je onderweg bent en je komt iemand tegen die dringend reanimatie nodig heeft. Met een beademingsmasker in sleutelhanger vorm ben je altijd voorbereid. Dit compacte en draagbare hulpmiddel past gemakkelijk aan je sleutelbos en zorgt ervoor dat je binnen enkele seconden kunt beginnen met veilig beademen. De aanwezigheid van een tussenmedium, zoals het beademingsmasker, beschermt zowel de helper als het slachtoffer tegen mogelijke besmettingen, terwijl het toch een effectieve overdracht van zuurstof mogelijk maakt. De beademingsmaskers zijn verkrijgbaar in een gripzak variant of netjes opgeborgen in een plastic opbergdoos om, deze altijd stofvrij te houden.

AED reanimatieset: Compleet uitgerust voor elke reanimatiesituatie

Als een persoon in een levensbedreigende situatie verkeert, zijn de eerste minuten cruciaal. Een AED, of Automatische Externe Defibrillator, kan het verschil maken tussen leven en dood. Echter, het effectief gebruik van een AED vereist meer dan alleen het apparaat zelf.

Schaar en wegwerpscheermes

Om de elektroden van de AED goed op de borst van het slachtoffer te kunnen plakken, moet de borstkas vrij zijn van overtollig haar en kleding. Een schaar maakt het mogelijk om kleding snel te verwijderen, terwijl een wegwerpscheermes helpt om een haarvrije zone te creëren voor optimale geleiding.

Alcoholdoekje en gaaskompres

Voordat de elektroden worden aangebracht, is het belangrijk om de huid schoon en vrij van vuil of zweet te maken. Een alcoholdoekje kan worden gebruikt om het gebied te desinfecteren en een gaaskompres kan nuttig zijn om eventuele wondjes of bloed weg te vegen.

Beademingsmasker

Zoals eerder vermeld, is een beademingsmasker onmisbaar voor veilige mond-op-mond beademing. Het beschermt zowel de hulpverlener als het slachtoffer en zorgt voor een ongehinderde luchtstroom.

Bestel bij www.ehbo-centrum.nl je hulpmiddelen voor een reanimatie of beademingsmaterialen

Reanimatie is een vaardigheid waarbij je altijd hoopt dat je het nooit hoeft toe te passen. Maar als het moment daar is, is het van cruciaal belang dat je beschikt over de juiste hulpmiddelen om snel en effectief te handelen. Bij www.ehbo-centrum.nl begrijpen we het belang van kwalitatieve en betrouwbare reanimatiehulpmiddelen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan producten die je kunt vertrouwen in een noodsituatie. Of je nu op zoek bent naar een compact beademingsmasker voor onderweg of een complete AED reanimatieset voor je bedrijf, gemeenschap of buurt, www.ehbo-centrum.nl heeft wat je nodig hebt. Laat je adviseren door ons deskundige team en zorg ervoor dat je altijd voorbereid bent om levens te redden. Bestel nu bij www.ehbo-centrum.nl en wees voorbereid op het onverwachte.