Stofmaskers

Stofmaskers!

Alles op het gebied van beschermkleding, direct leverbaar uit voorraad. U kunt hier denken aan bekende merken als: 3M, Kleenguard, Jackson Safety, CMT etc…

Totaalleverancier

Wij leveren alles op het gebied voor de voedingsindustrie. U kunt hier denken aan de Vikan Range maar ook alles op het gebied van Toilethygiëne ,EHBO/BHV & disposables.

Als u besteld voor 17:00, volgende werkdag in huis.

3M Aura Mondmasker FFP2 1862+
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
Gezichtsmaskers

3M Aura Mondmasker FFP2 1862+

Toon beschikbare kortingen
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 2% € 2,95
40 4% € 2,89
80 6% € 2,83
€ 2,71 - € 2,24 excl. BTW
3M Aura Mondmasker FFP1 1861+
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
Gezichtsmaskers

3M Aura Mondmasker FFP1 1861+

Toon beschikbare kortingen
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
20 2% € 1,59
40 4% € 1,56
80 6% € 1,52
€ 1,46 - € 1,21 excl. BTW
3M Aura Mondmasker FFP2 9320+
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
Gezichtsmaskers

3M Aura Mondmasker FFP2 9320+

Toon beschikbare kortingen
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
40 6% € 2,80
80 8% € 2,74
160 10% € 2,68
320 12% € 2,62
€ 2,67 - € 2,21 excl. BTW

Stofmaskers kopen? De eerste verdedigingslinie tegen industriële gevaren

In een industriële omgeving zijn er veel gevaren die de gezondheid van werknemers kunnen bedreigen, waaronder de inademing van schadelijke stoffen. Stofmaskers vormen een essentiële barrière tegen deze bedreigingen en zorgen ervoor dat werknemers hun taken veilig en efficiënt kunnen uitvoeren. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van het juiste stofmasker? En waarom zijn ze zo cruciaal in bepaalde beroepen?

Industriële mondmaskers: 3M FFP3 9332 en 3M 9320 FFP2

3M FFP3 9332: Maximale bescherming tegen fijne deeltjes: Het 3M FFP3 9332 masker biedt een van de hoogste beschermingsniveaus tegen fijne deeltjes, waaronder stof, nevel en zelfs bepaalde virussen. Dankzij het unieke design en de geavanceerde filtratietechnologie zorgt dit masker voor een bijna volledige filtratie van schadelijke deeltjes, terwijl het tegelijkertijd comfortabel en ademend blijft.

3M 9320 FFP2 stofmasker: Betrouwbare bescherming voor alledaags gebruik

Voor veel industriële toepassingen biedt het 3M 9320 FFP2 stofmasker voldoende bescherming. Dit masker is ontworpen om te beschermen tegen vaste en vloeibare aerosolen en biedt een betrouwbare filtratie van schadelijke deeltjes. Met een lichtgewicht en ergonomisch ontwerp is het 9320 masker geschikt voor langdurig gebruik zonder ongemak.

Waarom een stofmasker? Bescherming tegen onzichtbare gevaren

In de industriële sector worden werknemers vaak blootgesteld aan een breed scala aan schadelijke deeltjes, waaronder stof, dampen, gassen en zelfs biologische agentia. Deze deeltjes zijn vaak onzichtbaar voor het blote oog, maar kunnen bij inademing ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Een stofmasker vormt een fysieke barrière die voorkomt dat deze deeltjes de longen binnendringen, waardoor het risico op aandoeningen zoals astma, bronchitis en zelfs bepaalde vormen van kanker wordt verminderd.

Welke beroepen hebben een stofmasker nodig?

Bepaalde beroepen brengen een verhoogd risico op blootstelling aan schadelijke deeltjes met zich mee. Bouwvakkers, bijvoorbeeld, worden vaak blootgesteld aan stof van bouwmaterialen. Schilders en lassers kunnen worden blootgesteld aan dampen en gassen die schadelijk zijn voor de longen. En in de landbouw kunnen werknemers worden blootgesteld aan pesticiden en andere chemicaliën. In al deze beroepen en vele anderen is een stofmasker niet alleen aanbevolen, maar vaak zelfs wettelijk verplicht om de veiligheid van de werknemers te waarborgen.

3M halfgelaatsmasker met gas- & dampfilter

Voor werknemers die worden blootgesteld aan gassen en dampen, zoals die in de chemische industrie, biedt het 3M halfgelaatsmasker met gas- en dampfilter een optimale bescherming. Dit masker bedekt niet alleen de mond en neus, maar ook de ogen, en biedt zo volledige bescherming tegen schadelijke stoffen. De geïntegreerde gas- en dampfilters zorgen ervoor dat schadelijke chemicaliën worden gefilterd voordat ze kunnen worden ingeademd, waardoor het risico op gezondheidsproblemen wordt geminimaliseerd.

Bestel bij www.ehbo-centrum.nl je stofmaskers snel en voordelig!

Bij www.ehbo-centrum.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste bescherming te hebben in een industriële omgeving. Daarom bieden wij een breed scala aan stofmaskers van topkwaliteit, waaronder de beproefde en betrouwbare modellen van 3M. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van het masker dat het beste bij jouw specifieke behoeften past. Bescherm jezelf en je collega's tegen de onzichtbare gevaren van de industriële wereld. Bestel vandaag nog je stofmaskers bij www.ehbo-centrum.nl en profiteer van onze snelle levering en scherpe prijzen!

Laatste Nieuws