Fixatiepleister

Wat is een Fixatiepleister?

Fixatiepleister is een chirurgische hechtpleister op rol. Fixatiepleister is geschikt voor: bevestiging van catheters, sondes en drains -fixeren van primaire, absorberende verbanden -bevestiging van verbanden op gebogen en/of zeer -bewegende lichaamsdelen of waar botten uitsteken -daar waar oedeemvorming mogelijk is. Gebruik anders een eilandpleister bij postoperatieve wonden of snijwonden.

U kunt anders terecht bij Complexe wondzorg.

 

 

Fixatiepleisters: Een noodzakelijke keuze voor stevige wondverzorging

Iedereen die te maken heeft gehad met medische behandelingen of verwondingen weet hoe belangrijk het is om verbanden, gaasjes en andere medische hulpmiddelen op hun plaats te houden. Hier komen fixatiepleisters om de hoek kijken. Als een essentieel onderdeel van wondzorg en behandeling zijn fixatiepleisters specifiek ontworpen om te zorgen voor stevigheid en stabiliteit. Of je nu kiest voor merken zoals Fixomull of HEKA, of opties nodig hebt zoals Fixomull stretch, er is altijd een fixatiepleister die perfect past bij jouw behoefte.

Fixomull & Fixomull stretch: De vertrouwde naam in fixatie

Betrouwbaarheid op zijn best

Fixomull, al lang bekend in de medische wereld, staat garant voor kwaliteit. De standaard Fixomull biedt betrouwbare fixatie voor verbanden en medische apparaten. Voor diegenen die op zoek zijn naar iets meer flexibiliteit, is er Fixomull stretch, een variant die zich aanpast aan de contouren van het lichaam en zorgt voor een comfortabele maar stevige grip. Of het nu gaat om het bedekken van een grote wond of het bevestigen van medische apparaten, Fixomull biedt altijd een betrouwbare oplossing.

HEKA Fixatiepleister: Kwaliteit en diversiteit hand in hand

Elke wond, elke maat

Met HEKA fixatiepleisters ben je verzekerd van een breed scala aan maten en stijlen, waardoor je altijd de perfecte match vindt voor je behoefte. Of het nu gaat om een klein stukje gaas of een groter verband, HEKA zorgt ervoor dat alles stevig op zijn plaats blijft, waardoor het genezingsproces optimaal wordt ondersteund.

Speciale behoeften, Speciale pleisters

Transparantie en precisie

Soms is het belangrijk om de wond of het verband te kunnen zien zonder de pleister te verwijderen. Transparante fixatiepleisters zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze bieden niet alleen de nodige fixatie, maar stellen ook medisch personeel en patiënten in staat om de toestand van de wond te controleren zonder de integriteit van de pleister te verstoren.

Fixatiepleister voor katheters: Specifieke zorg vereist specifieke producten

Het vasthouden van een katheter vereist een pleister die zowel veilig als comfortabel is, vooral omdat deze vaak op gevoelige plaatsen wordt aangebracht. Fixatiepleisters voor katheters zijn ontworpen met deze specifieke behoeften in gedachten, en zorgen voor zowel stevigheid als comfort voor de patiënt.

Wanneer je denkt aan medische zorg, kan het beeld van een eenvoudige pleister over het hoofd worden gezien ten opzichte van geavanceerdere apparaten en procedures. Maar iedereen in de medische wereld weet dat het succes van een behandeling vaak afhankelijk is van de eenvoudige dingen die goed worden gedaan. Fixatiepleisters zijn een van die "eenvoudige" dingen die van cruciaal belang zijn. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of iemand die gewoon de beste zorg voor zichzelf en zijn geliefden wil, het kiezen van de juiste fixatiepleister is van essentieel belang. Met merken als Fixomull en HEKA heb je altijd de beste opties binnen handbereik.