Koud/warm behandeling

Koud/Warm behandeling

Bent u op zoek naar Coolpacks, Coolspray of instant koudkompressen? Bij ons bent u dan op het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan op het gebied van Koud/Warm behandeling in verschillende maten en hoeveelheden. Tip: Voor behandeling van sommige kwalen en pijntjes kan warmte- of koude compressie hulp bieden. Vind hier de compressie die je zoekt, en de middelen om ze toe te passen.

Instant Coldpack 22 x 12 cm
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
Koud/warm behandeling

Instant Coldpack 22 x 12 cm

Toon beschikbare kortingen
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
25 5% € 1,07
50 7.5% € 1,04
100 10% € 1,01
€ 1,12 - € 1,03 excl. BTW

Waarom een coolpack kopen?

Een coolpack, ook wel bekend als ice pack, is een veelzijdig hulpmiddel dat diverse voordelen biedt. Een van de belangrijkste redenen om een coolpack te gebruiken, is het vermogen om verlichting te bieden bij pijn en ontsteking. Het koude effect van een coolpack kan helpen om zwelling te verminderen en ontstekingen te kalmeren, wat vooral handig is bij blessures zoals verstuikingen, kneuzingen en spierpijn.

Ice packs voor sportblessures

Voor sportliefhebbers is een coolpack een essentieel onderdeel van de EHBO-uitrusting. Het kan onmiddellijk na een blessure worden toegepast om verdere schade te voorkomen en de hersteltijd te verkorten. Voedsel en drank koel houden met een ice pack. Coolpacks zijn ook handig voor het koel houden van voedsel en drank. Of je nu op een picknick bent of kampeert, met een coolpack kun je je eten en drinken op de juiste temperatuur houden, zodat je kunt genieten van vers voedsel, zelfs als je onderweg bent. Bij koorts of hoofdpijn kan een coolpack op het voorhoofd verlichting bieden en helpen de temperatuur te verlagen.

Coolpacks voor postoperatieve zorg

Na chirurgische ingrepen kan een coolpack pijn en zwelling verminderen, wat bijdraagt aan een sneller herstelproces. Mensen die last hebben van migraine kunnen baat hebben bij het aanbrengen van een coolpack op het voorhoofd of in de nek, omdat dit de intensiteit van de hoofdpijn kan verminderen. Bij kleine brandwonden kan een coolpack onmiddellijke verlichting bieden door de hitte uit de huid te trekken.

Welke coolpack moet ik hebben?

Bij het kiezen van de juiste coolpack zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden: Coolpacks zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van klein tot groot. De meest gangbare maten zijn 13x14 cm, 12x29 cm en 30x40 cm. De keuze van de afmeting hangt af van het beoogde gebruik. Kleine coolpacks zijn handig voor het behandelen van kleine oppervlakken, terwijl grotere maten geschikter zijn voor grotere gebieden zoals de rug of de buik. Overweeg of je een herbruikbare of wegwerpcoolpack wilt. Herbruikbare coolpacks kunnen in de vriezer worden bewaard en meerdere keren worden gebruikt, wat op de lange termijn kostenbesparend kan zijn. Sommige coolpacks zijn flexibeler dan andere en passen zich beter aan de contouren van het lichaam aan. Dit kan handig zijn bij het behandelen van gewrichts- of spierblessures. Kies een coolpack gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen lekken en scheuren, zodat je er langdurig gebruik van kunt maken.

Kies de juiste beschermoes voor jou coolpack

Om de levensduur van je coolpack te verlengen en te voorkomen dat deze direct op de huid wordt aangebracht, kun je overwegen om een beschermhoes te gebruiken. Deze hoezen zijn meestal gemaakt van zacht materiaal dat het koude effect van de coolpack behoudt terwijl het comfortabel op de huid aanvoelt. Bovendien zorgt een beschermhoes ervoor dat de coolpack langer schoon en hygiënisch blijft.

Bestel snel en eenvoudig ice packs bij EHBO-Centrum.nl

Bij www.ehbo-centrum.nl begrijpen we het belang van hoogwaardige coolpacks en bieden we een scala aan opties om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu een kleine coolpack voor persoonlijk gebruik zoekt of een grotere voor professionele toepassingen, we hebben de juiste keuze voor jou. Bestel vandaag nog je ice pack en ervaar het gemak en de effectiviteit van dit onmisbare hulpmiddel in diverse situaties.