Tegaderm transparante film 2 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 2 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 2 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 2 cm x 10 m

Tegaderm transparante film 2 cm x 10 m

3M.16004S
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 15,19
Inclusief BTW
€ 13,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 7,60
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 13,68
 

3M Tegaderm 16004S transparante film kopen? 

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor wondverzorging of huidbescherming? Dan is de 3M Tegaderm 16004 Film precies wat je nodig hebt. Ontdek voor jou waarom de Tegaderm roll de ideale keuze is voor jouw behoeften.

Wat zijn de voordelen van Tegaderm transparante film?

De 3M Tegaderm Film biedt tal van voordelen die essentieel zijn voor effectieve wondverzorging en huidbescherming. Laten we deze voordelen eens nader bekijken:

Flexibiliteit en comfort: De Tegaderm pleister is vervaardigd uit een hoogwaardig, ademend materiaal. Dit zorgt voor maximaal comfort tijdens het dragen. De flexibiliteit van de film maakt het gemakkelijk aan te brengen op verschillende delen van het lichaam, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor diverse toepassingen.

Sterke fixatie: Met zijn 2 cm breedte en een lengte van 10 meter zorgt de Tegaderm roll voor een stevige fixatie van primair wondverband en/of niet-steriele medische hulpmiddelen. Dit maakt het een betrouwbare keuze voor het vastzetten van verbanden of apparatuur op de huid.

Veelzijdige toepassingen: De Tegaderm Film is niet alleen geschikt als secundair verband over alginaten, hydrogel en gaas, maar ook voor andere toepassingen waarbij niet-steriele tape gebruikt zou worden. Dit omvat onder meer huidbescherming tijdens negatieve druktherapie, zoals de periwond, en het beschermen van tijdelijke huidmarkeringen gebruikt voor bestralingstherapie.

Huidbescherming en -verzorging: De Tegaderm Film biedt uitstekende huidbescherming. Het is ideaal voor gebruik na het zetten of verwijderen van een tatoeage, en kan zelfs gebruikt worden om niet-kritieke medische hulpmiddelen of infuuslijnen te fixeren.

Waarom kiezen voor 3M Tegaderm 16004 film?

3M staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. De Tegaderm 16004 Film is geen uitzondering. Hier zijn enkele redenen waarom je voor 3M Tegaderm zou moeten kiezen:

  1. Betrouwbaarheid: 3M is een merk dat bekend staat om zijn betrouwbare en duurzame producten. Met de Tegaderm Film ben je verzekerd van een product dat voldoet aan hoge kwaliteitsnormen.

  2. Innovatie: 3M investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om hun producten te verbeteren. De Tegaderm Film is het resultaat van deze inspanningen, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën voor optimale prestaties.

  3. Gemak en comfort: De Tegaderm pleister is eenvoudig in gebruik en biedt comfort aan de gebruiker. Dit is van cruciaal belang bij langdurig gebruik of bij toepassing op gevoelige huidgebieden.

De 3M Tegaderm 16004 Film is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en comfortabele oplossing voor wondverzorging en huidbescherming. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of iemand die op zoek is naar een effectieve oplossing voor persoonlijk gebruik, de Tegaderm Film biedt de kwaliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Investeer vandaag nog in je gezondheid en welzijn met de 3M Tegaderm 16004 Film. Ontdek zelf waarom zoveel mensen vertrouwen op Tegaderm voor hun wondverzorging en huidbescherming.

Productspecificaties Tegaderm 16004S transparante film

  • 3M artikelnummer: 16004S
  • Artikelreferentie 3M: 7100221655
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting transparante film: Breedte x lengte: 2 cm x 10 m
Merk
Tegaderm
Kleur
Transparant
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: