Tegaderm transparante film 15 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 15 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 15 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 15 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 15 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 15 cm x 10 m

Tegaderm transparante film 15 cm x 10 m

3m.16006
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 43,53
Inclusief BTW
€ 39,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 21,77
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 39,18
 

Tegaderm Film Kopen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor wondverzorging die zowel praktisch als effectief is? De 3M Tegaderm 16006 Film biedt alles wat je nodig hebt. Deze niet-steriele, transparante filmverband op rol is een essentieel onderdeel van je medische benodigdheden. Wij nemen jou mee en kijken naar of Tegaderm de juiste keuze is voor je wondbehandeling. 

Waarom kiezen voor 3M Tegaderm 16006 Film?

De 3M Tegaderm 16006 Film is niet zomaar een verband; het is een geavanceerde oplossing voor het fixeren van medische hulpmiddelen en het beschermen van primaire verbanden. Met zijn breedte van 15 cm en een lengte van 10 meter is deze Tegaderm roll geschikt voor diverse toepassingen. Maar wat maakt het echt speciaal? Laten we de voordelen eens nader bekijken.

Voordelen van Tegaderm film

  1. Bacteriële en virale barrière: Een van de grootste zorgen bij elke wondverzorging is de kans op infecties. De Tegaderm pleister vormt een sterke barrière tegen bacteriën en virussen, waardoor het risico op infecties aanzienlijk vermindert.

  2. Duurzaam en waterbestendig: De Tegaderm is ontworpen om lang mee te gaan. Het is waterbestendig, wat betekent dat je ermee kunt baden of douchen zonder je zorgen te maken over het loslaten van het verband.

  3. Comfort en flexibiliteit: Comfort is essentieel, vooral als je het verband langdurig moet dragen. De Tegaderm film is flexibel en past zich aan je lichaam aan, waardoor het comfortabel blijft, ongeacht je activiteiten.

  4. Gemakkelijke toepassing: De Tegaderm roll is eenvoudig in gebruik. Het kan gemakkelijk op maat worden gesneden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, wat het een veelzijdige optie maakt voor verschillende soorten wonden of medische toepassingen.

  5. Hoge kwaliteit: Als het op je gezondheid aankomt, wil je geen compromissen sluiten. De 3M Tegaderm staat bekend om zijn hoge kwaliteitsstandaarden, wat vertrouwen geeft in zijn prestaties en duurzaamheid.

3M Tegaderm 16006 film bestellen?

De Tegaderm 16006 Film is niet alleen een hulpmiddel voor medische professionals, maar ook voor dagelijks gebruik. Of je nu herstelt van een kleine chirurgische ingreep, een chronische wond hebt, of gewoon extra bescherming nodig hebt voor een beschadigde huid, Tegaderm biedt de zorg en bescherming die je nodig hebt.

Investeren in een goede wondverzorging en huidbescherming is essentieel, en met de 3M Tegaderm 16006 Film maak je een keuze waar je op kunt vertrouwen. Deze Tegaderm pleister biedt niet alleen bescherming tegen bacteriën en virussen, maar biedt ook het comfort en de flexibiliteit die nodig zijn voor dagelijks gebruik. Met de Tegaderm roll heb je altijd een betrouwbare oplossing bij de hand voor al je wondverzorgingsbehoeften.

Kies vandaag nog voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van 3M Tegaderm. Jouw gezondheid verdient het beste, en met Tegaderm heb je precies dat in handen.

Productspecificaties Tegaderm 16006 transparante film

  • 3M artikelnummer: 16006
  • Artikelreferentie 3M: 100221528
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting transparante film: Breedte x lengte: 15 cm x 10 m
Merk
Tegaderm
Kleur
Transparant
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten