3M Transpore hechtpleister 1,25 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Transpore hechtpleister 1,25 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Transpore hechtpleister 1,25 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Transpore hechtpleister 1,25 cm x...
3M Transpore hechtpleister 1,25 cm x...
3M Transpore hechtpleister 1,25 cm x...

3M Transpore hechtpleister 1,25 cm x 9,1 m 24 stuks

3M.1527-0
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 34,83
Inclusief BTW
€ 31,95 excl. BTW

 

3M Transpore Hechtpleister 1527-0 kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare hechtpleister die aan al jouw eisen voldoet? Overweeg dan zeker de 3M Transpore Hechtpleister 1527-0. In deze tekst zullen we dieper ingaan op waarom dit product een uitstekende keuze is en welke voordelen het biedt voor jouw medische behoeften.

Als je denkt aan medische benodigdheden die je altijd bij de hand moet hebben, dan is hechtpleister waarschijnlijk niet het eerste dat in je opkomt. Maar in feite is hechtpleister een essentieel item dat in elke EHBO-kit en medische voorraadkast hoort te zitten. En als je op zoek bent naar een hechtpleister die aan al je verwachtingen voldoet, dan is de 3M Transpore Hechtpleister 1527-0 een uitstekende keuze.

3M Transpore Hechtpleister 1527-0: Geen kleefresten, maximale bevestiging

Een van de belangrijkste kenmerken van de 3M Transpore Hechtpleister is dat het geen kleefresten achterlaat wanneer je het verwijdert. Dit is van cruciaal belang, vooral bij het verzorgen van de gevoelige huid. Niemand wil zich zorgen maken over het pijnlijke verwijderen van pleisters na gebruik. Met de 3M Transpore Hechtpleister is dat verleden tijd. Het verwijderen van deze pleister is pijnloos en laat de huid intact.

Geschikt voor de Gevoelige Huid

Een ander voordeel van de 3M Transpore Hechtpleister is dat het specifiek is ontworpen met de gevoelige huid in gedachten. Het veroorzaakt geen irritatie of allergische reacties, zelfs niet bij langdurig gebruik. Dit maakt het de perfecte keuze voor mensen met een gevoelige huid die regelmatig pleisters nodig hebben.

De voordelen van 3M Transpore hechtpleister

Laten we nu dieper ingaan op de voordelen van de 3M Transpore Hechtpleister 1527-0:

1. Doorschijnend ontwerp

Deze hechtpleister heeft een doorschijnend ontwerp, wat betekent dat je gemakkelijk de status van de wond of het verband kunt controleren zonder de pleister te verwijderen. Dit zorgt voor een efficiëntere wondverzorging en voorkomt onnodige verstoring van het genezingsproces.

2. Gemakkelijk af te scheuren

Een ander handig kenmerk van de 3M Transpore Hechtpleister is dat je deze gemakkelijk in twee richtingen kunt afscheuren. Dit maakt het gebruik ervan zeer eenvoudig, zelfs zonder scharen of andere hulpmiddelen. Het bespaart tijd en moeite bij het aanbrengen.

3. Grote kleefbaarheid

De kleefbaarheid van deze pleister is uitstekend. Het blijft stevig op zijn plaats, zelfs bij bewegingen en activiteiten. Dit is vooral belangrijk bij het bevestigen van verbanden, windsels en zwachtels, waarbij een stevige hechting cruciaal is.

4. Vochtwerend en waterdampdoorlatend

De 3M Transpore Hechtpleister is vochtwerend, wat betekent dat het de wond beschermt tegen vocht en water. Tegelijkertijd is het waterdampdoorlatend, zodat de huid kan ademen en een gezond genezingsklimaat behouden blijft.

5. Hypoallergeen

Het woord 'hypoallergeen' betekent dat het product minder kans heeft om allergische reacties te veroorzaken. Dit is van groot belang bij medische toepassingen waarbij de huid in contact komt met de pleister. Met de 3M Transpore Hechtpleister kun je gerust zijn dat allergische reacties tot een minimum worden beperkt.

6. Elastisch en comfortabel

Deze pleister is elastisch en past zich gemakkelijk aan de contouren van het lichaam aan. Dit zorgt voor comfortabel dragen, zelfs op gebogen lichaamsdelen. Je zult niet worden beperkt in je bewegingen.

7. Transparante kleur

De transparante kleur van de pleister zorgt ervoor dat het vrijwel onzichtbaar is op de huid. Dit is esthetisch aantrekkelijk en maakt het ook geschikt voor gebruik op zichtbare delen van het lichaam, zoals het gezicht.

3M Transpore hechtpleister 1527-0 bestellen

De 3M Transpore Hechtpleister 1527-0 is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare hechtpleister. Met zijn talrijke voordelen, waaronder geen kleefresten, geschiktheid voor de gevoelige huid, doorschijnend ontwerp, gemakkelijk afscheuren, grote kleefbaarheid, vochtwerendheid, hypoallergeniciteit, elasticiteit en transparante kleur, voldoet deze pleister aan alle eisen voor medisch gebruik.

Of je nu een zorgprofessional bent die op zoek is naar hoogwaardige medische benodigdheden of gewoon wilt zorgen voor de gezondheid en veiligheid van jezelf en je gezin, de 3M Transpore Hechtpleister is een uitstekende keuze. Het biedt gemoedsrust en betrouwbaarheid bij wondverzorging en eerste hulp. Aarzel niet om deze hechtpleister aan je EHBO-kit toe te voegen, want je weet nooit wanneer je het nodig zult hebben.

Productspecificaties Transpore hechtpleister 1527-0 1,25 cm x 9,1 m

  • 3M artikelnummer: 1527-0
  • Artikelreferentie 3M: 7100227484
  • Inhoud: 24 rollen
  • Afmeting hechtpleister: Breedte x lengte: 1,25 cm x 9,1 m
Merk
Transpore
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
24 Stuks

Bijbehorende producten