Tegaderm transparante film 10 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 10 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 10 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 10 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 10 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 10 cm x 10 m

Tegaderm transparante film 10 cm x 10 m

3M.16004
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 26,09
Inclusief BTW
€ 23,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 13,05
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 23,49
 

Tegaderm film kopen? Kies voor 3M Tegaderm 16004 transparante film

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor wondverzorging? De 3M Tegaderm 16004 film is een topkeuze voor zowel medische professionals als voor persoonlijk gebruik. Ontdek waarom deze Tegaderm film uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak.

Wat zijn de Voordelen van 3M Tegaderm Film

Afmetingen voor Eeke situatie: De Tegaderm roll is 10 cm breed en 10 meter lang. Dit betekent dat je altijd genoeg materiaal bij de hand hebt en het op maat kunt knippen voor elke wond, groot of klein.

Waterdichte barrière: De Tegaderm film biedt een waterdichte barrière die beschermt tegen externe contaminanten zoals bacteriën, virussen, bloed en lichaamsvloeistoffen. Uit in-vitro-testen blijkt dat deze transparante film een effectieve barrière biedt tegen virussen van 27 nm of groter.

Flexibiliteit en gemak: Met Tegaderm kun je het verband knippen in de gewenste lengte of vorm, wat het uiterst flexibel maakt voor verschillende toepassingen. Bovendien is Tegaderm gemakkelijk aan te brengen, zelfs met handschoenen, dankzij het slimme aanbrengkader dat nauwkeurige positionering garandeert en voorkomt dat het verband aan handschoenen of aan zichzelf kleeft.

Ademende eigenschappen: De ademende film van Tegaderm laat zuurstof naar binnen en voert waterdamp af. Dit bevordert niet alleen de genezing, maar verhoogt ook het comfort voor de drager. De aanpassende folie beweegt mee met de huid, wat zorgt voor extra comfort.

Radiologisch transparant: Een uniek kenmerk van de 3M Tegaderm film is de radiologische transparantie. Dit houdt in dat het verband niet verwijderd hoeft te worden voor diagnostische röntgenstraling of bestralingstherapie, waardoor het een praktische keuze is in medische settings.

Lange draagtijd: De Tegaderm pleister kan tot wel 7 dagen gedragen worden. Dit vermindert de frequentie van verbandwissels, wat zowel tijd bespaart als het comfort voor de patiënt verhoogt.

Waarom 3M Tegaderm 16004 Film bestellen?

3M Tegaderm staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid in wondverzorging. De Tegaderm 16004 film is geen uitzondering. Met zijn gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en veelzijdigheid is het een uitstekende keuze voor zowel medische professionals als voor thuisgebruik. Of je nu een kleine snee behandelt of zorg draagt voor een meer complexe wond, Tegaderm biedt de bescherming en het comfort die je nodig hebt.

De 3M Tegaderm 16004 film is een superieure keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor wondverzorging. De combinatie van zijn waterdichte barrière, gebruiksgemak en comfort maakt het een onmisbaar product in bij elke wondverzorging. Kies voor Tegaderm en ervaar zelf het verschil in wondbehandeling. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid van Tegaderm voor jouw wondverzorgingsbehoeften.

Productspecificaties Tegaderm 16004 transparante film

  • 3M artikelnummer: 16004
  • Artikelreferentie 3M: 7100221529
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting transparante film: Breedte x lengte: 10 cm x 10 m
Merk
Tegaderm
Kleur
Transparant
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: