3M Micropore hechtpleister 2,5 x 9,1 m 1 rol
3M Micropore hechtpleister 2,5 x 9,1 m 1 rol
3M Micropore hechtpleister 2,5 x 9,1 m 1 rol
3M Micropore hechtpleister 2,5 x 9,1...
3M Micropore hechtpleister 2,5 x 9,1...
3M Micropore hechtpleister 2,5 x 9,1...

3M Micropore hechtpleister 2,5 x 9,1 m 1 rol

3M.1530P-1D
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,63
Inclusief BTW
€ 4,25 excl. BTW

 

3M Micropore Tape 1530P-1D kopen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en huidvriendelijke oplossing voor wondverzorging? De 3M™ Micropore hechtpleister, met een afmeting van 2,5 cm x 9,1 m, is jouw perfecte keuze. Verpakt per enkele rol, biedt deze hypoallergene 'papieren' tape een scala aan voordelen voor iedereen met een gevoelige huid. 

Waarom 3M Micropore hechtpleister?

Hypoallergeen: Ideaal voor gevoelige huid

De 3M Micropore hechtpleister is speciaal ontworpen met het oog op gevoeligheid. De hypoallergene eigenschappen zorgen voor een uitzonderlijke verdraagbaarheid, zelfs bij frequente verbandwisselingen. Dit maakt de pleister uitermate geschikt voor langdurig gebruik, zonder zorgen over huidirritaties of allergische reacties.

Microporeus ontwerp: Laat de huid ademen

Een van de sleutelfuncties van de Micropore tape is zijn microporeuze structuur. Deze unieke eigenschap zorgt ervoor dat waterdamp en lucht gemakkelijk door de tape heen kunnen. Het resultaat? Een pleister die de huid laat ademen, waardoor het genezingsproces wordt bevorderd en het draagcomfort aanzienlijk toeneemt.

Versterkte zelfklevende eigenschappen

De zelfklevendheid van de Micropore tape is een ander belangrijk voordeel. Deze kleefkracht neemt met de tijd toe, wat betekent dat de pleister na het aanbrengen steeds beter op zijn plaats blijft. Dit biedt zekerheid en comfort, vooral bij langdurig gebruik.

Pijnloze verwijdering, zonder resten

Het verwijderen van een pleister kan vaak pijnlijk zijn en klevende resten achterlaten. De Micropore tape lost dit probleem elegant op. De verwijdering ervan is pijnloos en laat geen kleverige sporen na op de huid. Dit maakt het wisselen van verband een veel comfortabelere ervaring.

Röntgendoorlatendheid

Een unieke eigenschap van de Micropore tape is dat hij röntgenstralen doorlaat. Dit betekent dat de pleister niet verwijderd hoeft te worden voor röntgenfoto's, wat tijd bespaart en het gemak voor zowel patiënt als zorgverlener verhoogt.

Voordelen van Micropore pleistertape

  • Hypoallergeen: Uitermate geschikt voor de gevoelige huid.
  • Microporeus: Bevordert huidademhaling.
  • Sterk zelfklevend: Blijft perfect zitten.
  • Pijnloze verwijdering: Geen resten.
  • Röntgendoorlatend: Handig bij onderzoeken.

Verpakking en beschikbaarheid

De 3M Micropore tape wordt geleverd in een handige verpakking van één rol, ideaal voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. De compacte verpakking maakt het eenvoudig om de tape op te bergen of mee te nemen voor onderweg.

De 3M Micropore hechtpleister is de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar een huidvriendelijke, betrouwbare oplossing voor wondverzorging en verbandbevestiging. Zijn unieke combinatie van hypoallergene eigenschappen, ademend vermogen, toenemende kleefkracht, pijnloze verwijdering en röntgendoorlatendheid maken het een onmisbaar product in elke EHBO-kit. Bestel nu jouw 3M Micropore tape en ervaar de voordelen zelf!

Productspecificaties Micropore hechtpleister 1530P-1D 2,5 cm x 9,1 m

  • 3M artikelnummer: 1530P-1D
  • Artikelreferentie 3M: 7100225068
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting hechtpleister: Breedte x lengte: 2,5 cm x 9,1 m
Merk
Micropore
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: