3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x 9,1 m 24 stuks
3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x...
3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x...
3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x...
3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x...
3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x...

3M Micropore hechtpleister 1,3 cm x 9,1 m 24 stuks

3M.1530-0
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 35,92
Inclusief BTW
€ 32,95 excl. BTW

 

3M Micropore Tape: De ideale keuze voor zorgvuldige verbandwisselingen

Waarom zou jij 3M Micropore tape kopen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige hechtpleister? Overweeg dan de 3M Micropore Tape, met afmetingen van 1,3 cm x 9,1 m, als jouw ideale keuze. Maar waarom zou je specifiek voor deze Micropore tape kiezen?

Verpakt per 24 Rollen

De 3M Micropore Tape wordt geleverd in handige sets van 24 rollen. Dit betekent dat je altijd voldoende voorraad hebt om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu thuis wondverzorging uitvoert of in een medische omgeving werkt, deze royale verpakking zorgt ervoor dat je nooit zonder zit.

De Voordelen van 3M Micropore Tape

Nu je weet waarom je zou moeten kiezen voor de 3M Micropore Tape, laten we eens kijken naar de specifieke voordelen die deze kleefpleister biedt:

De Nummer Één van de hypoallergene 'Papieren' hechtpleister voor de gevoelige huid

Een van de meest opvallende kenmerken van de 3M Micropore Tape is zijn uitzonderlijke geschiktheid voor de gevoelige huid. Als de nummer één hypoallergene 'papieren' hechtpleister op de markt, is deze pleister ontworpen met het oog op de verdraagzaamheid van de huid. Dit maakt hem perfect voor mensen met een gevoelige huid, omdat hij minimale irritatie veroorzaakt, zelfs bij langdurig gebruik.

Microporeus, waterdamp- en luchtdoorlatend

Een essentieel kenmerk van een goede hechtpleister is dat hij de huid laat ademen. De 3M Micropore Tape is zowel microporeus als waterdamp- en luchtdoorlatend. Dit betekent dat de huid onder de pleister kan ademen en vocht kan afvoeren, wat cruciaal is voor een gezond genezingsproces. Hierdoor wordt het risico op huidirritatie en maceratie verminderd.

Zelfklevend effect neemt toe met de tijd

Een ander voordeel van de 3M Micropore Tape is dat zijn zelfklevende effect in de loop van de tijd toeneemt. Dit betekent dat de pleister niet alleen goed blijft zitten, maar ook steviger hecht naarmate de tijd verstrijkt. Dit zorgt voor een betrouwbare fixatie van verbanden en zwachtels zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verschuivingen.

Laat geen klevende restjes achter en pijnloze verwijdering

Een veelvoorkomend probleem bij het gebruik van hechtpleisters is het achterlaten van klevende restjes op de huid na verwijdering, wat ongemak en irritatie kan veroorzaken. De 3M Micropore Tape laat geen klevende restjes achter en verwijdering ervan verloopt pijnloos. Dit maakt het gebruik van deze pleister comfortabel en zorgeloos.

Laat X-stralen door

Voor medische professionals is het belangrijk dat hechtpleisters geen obstructie vormen op röntgenbeelden. De 3M Micropore Tape is röntgendoorlatend, wat betekent dat hij geen invloed heeft op de beeldkwaliteit van röntgenfoto's. Dit zorgt voor nauwkeurige diagnostische resultaten zonder enige interferentie.

De 3M Micropore Tape is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, hypoallergene hechtpleister met uitstekende eigenschappen. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of thuis wondverzorging uitvoert, deze tape biedt alles wat je nodig hebt: betrouwbaarheid, comfort en compatibiliteit met de gevoelige huid. Met zijn microporeuze structuur, waterdamp- en luchtdoorlatendheid, toename van zelfklevendheid, eenvoudige verwijdering en röntgendoorlatendheid, voldoet de 3M Micropore Tape aan de hoogste normen in de sector. Bestel vandaag nog jouw voorraad en ervaar zelf de voordelen van deze uitstekende kleefpleister.

Productspecificaties Micropore hechtpleister 1530-0 1,3 cm x 9,1 m

  • 3M artikelnummer: 1530-0
  • Artikelreferentie 3M: 7000032743
  • Inhoud: 24 rollen
  • Afmeting hechtpleister: Breedte x lengte: 1,3 cm x 9,1 m
Merk
Micropore
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
24 Stuks

Bijbehorende producten