Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m x 20 cm
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m x 20 cm
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m x 20 cm
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m x 20 cm
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m...
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m...
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m...
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m...

Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m x 20 cm

HT.900605
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,95
Inclusief BTW
€ 5,46 excl. BTW

 

Omnifix fixatiepleister 10 m x 20 cm bestellen?

Ben je op zoek naar de perfecte fixatiepleister voor verbanden en medische toepassingen? Overweeg dan zeker Omnifix fixatiepleister met een indrukwekkende breedte van 20 cm, de toonaangevende keuze voor professionals in de gezondheidszorg. Wij nemen jou mee waarom Omnifix de beste keuze is voor jouw behoeften op het gebied van verbandafdekking en -fixatie.

Waarom Omnifix fixatiepleister 10 m x 20 cm?

Omnifix fixatiepleister met een breedte van 20 cm is de ideale keuze voor een complete verbandafdekking en fixatie op alle medische gebieden. Deze extra breedte maakt het de perfecte optie voor het veilig en effectief fixeren van verbanden op gewrichten, ronde en conische lichaamsdelen, maar ook voor het bevestigen van meetinstrumenten, sondes, catheters en meer. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom je voor Omnifix met deze afmetingen zou moeten kiezen:

1. Breedte van 20 cm voor maximale dekking

Met een indrukwekkende breedte van 20 cm biedt Omnifix fixatiepleister de mogelijkheid voor een complete en maximale dekking bij verbandafdekking en fixatie. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor grotere lichaamsdelen en verbandfixatie waar extra breedte vereist is.

2. Hypoallergeen en zacht

Omnifix fixatiepleister is hypoallergeen en gemaakt van wit non-woven materiaal met een synthetische kleeflaag. Dit maakt het bijzonder zacht en geschikt voor patiënten met een gevoelige huid. Je kunt erop vertrouwen dat Omnifix geen irritatie veroorzaakt, zelfs niet bij langdurig gebruik.

3. Elastisch en soepel

Deze fixatiepleister is elastisch in de breedte, wat betekent dat het zich aanpast aan de contouren van het lichaam. Dit maakt het ideaal voor het fixeren van verbanden op verschillende lichaamsdelen, inclusief gewrichten. Omnifix blijft op zijn plaats zitten, zelfs bij beweging, wat essentieel is voor een effectieve verbandfixatie.

4. Ademend en waterdampdoorlatend

Omnifix fixatiepleister is extreem luchtdoorlatend en laat waterdamp passeren. Dit zorgt ervoor dat de huid eronder kan ademen en voorkomt maceratie (verweking van de huid). Hierdoor blijft de huid gezond en comfortabel, zelfs onder het verband.

5. Veilig en pijnloos verwijderen

Niemand houdt van het verwijderen van plakkerige verbanden, maar Omnifix maakt dit proces eenvoudig en pijnloos. De kleeflaag van deze fixatiepleister is veilig hechtend, maar laat geen vervelende resten achter op de huid. Dit maakt het verwijderen van de pleister een zorgeloze ervaring voor patiënten.

6. Steriliseerbaar

Omnifix fixatiepleister kan gesteriliseerd worden met behulp van straling. Dit maakt het geschikt voor gebruik in steriele omgevingen en garandeert de hoogste mate van hygiëne voor medische toepassingen.

7. Stralingsindifferent

Als je werkt met meetinstrumenten, sondes of catheters die stralingsgevoelig zijn, is Omnifix fixatiepleister de juiste keuze. Het is stralingsindifferent, wat betekent dat het zijn kwaliteit en prestaties behoudt, zelfs in stralingsomgevingen.

Waarvoor gebruik ik Omnifix fixatiepleister?

Omnifix fixatiepleister met een breedte van 20 cm is veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen in de medische wereld. Hier zijn enkele van de meest voorkomende toepassingen:

Verbandfixatie

Omnifix biedt een stevige fixatie voor verbanden van alle soorten en maten. De extra breedte van 20 cm zorgt voor een complete dekking en zekerheid bij het fixeren van verbanden op grotere lichaamsdelen.

Katheter fixatiepleister

Voor het veilig en stevig bevestigen van catheters is Omnifix met een breedte van 20 cm ideaal. De hypoallergene kleeflaag zorgt voor comfort en voorkomt huidirritatie, zelfs bij patiënten met een gevoelige huid.

Sonde fixatiepleister

Het bevestigen van sondes is cruciaal voor medische procedures. Omnifix fixatiepleister biedt een betrouwbare en pijnloze bevestiging, zelfs op grotere lichaamsdelen waar een bredere fixatie nodig is.

Waar Omnifix fixatiepleister kopen?

Nu je bekend bent met de voordelen van Omnifix fixatiepleister met een breedte van 20 cm, vraag je je misschien af waar je dit hoogwaardige product kunt kopen. Gelukkig is Omnifix breed verkrijgbaar bij medische leveranciers en online retailers. Zorg ervoor dat je bij een betrouwbare leverancier koopt om zeker te zijn van de kwaliteit van het product.

Omnifix fixatiepleister met een breedte van 20 cm is de ultieme keuze voor professionals in de gezondheidszorg die betrouwbare verbandfixatie nodig hebben op grotere lichaamsdelen. Met zijn hypoallergene, zachte, elastische, en ademende eigenschappen biedt het complete dekking en comfort voor diverse medische toepassingen. Of je nu verbanden moet fixeren, catheters of sondes moet bevestigen, Omnifix met deze afmetingen zorgt voor de prestaties en het comfort dat je nodig hebt. Kies voor Omnifix en verzeker jezelf van hoogwaardige fixatiepleisters voor al jouw medische behoeften.

Productspecificaties Omnifix fixatiepleister 9006052

  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 10 m x 20 cm
  • Hartmann artikelnummer 9006052
  • Materiaal: Non-woven kleeflaag
Merk
Omnifix
Afmeting
10 m x 20 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Fixatiepleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: