Otalgan oorspray 2 in 1 20ml

Otalgan oorspray 2 in 1 20ml

350.911206
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 11,95
Inclusief BTW
€ 10,96 excl. BTW

 

Otalgan Oorspray kopen? Verzorg en bescherm uw oren met Otalgan

Op zoek naar een effectieve manier om uw oren te verzorgen en te beschermen? Otalgan Oorspray is de ideale keuze. Deze speciaal ontwikkelde spray helpt bij het voorkomen van oorproblemen en houdt uw oren schoon en gezond. Bij Otalgan begrijpen we het belang van goede oorzorg, en daarom hebben we deze oorspray ontwikkeld om optimale bescherming te bieden.

Waarom Otalgan Oorspray gebruiken?

Otalgan Oorspray biedt verschillende voordelen voor uw oren. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Otalgan Oorspray:

  • Verzorgt en reinigt de gehoorgang: Otalgan Oorspray reinigt zachtjes de gehoorgang en verwijdert overtollig oorsmeer en vuil, waardoor uw oren schoon en gezond blijven.
  • Voorkomt ophoping van oorsmeer: Regelmatig gebruik van Otalgan Oorspray kan helpen bij het voorkomen van de ophoping van oorsmeer, waardoor het risico op verstopte oren en andere oorproblemen wordt verminderd.
  • Handige sprayflacon: De handige sprayflacon maakt het aanbrengen van de oorspray eenvoudig en nauwkeurig, waardoor u de juiste hoeveelheid spray kunt aanbrengen zonder gedoe.
  • Geschikt voor dagelijks gebruik: Otalgan Oorspray is geschikt voor dagelijks gebruik en kan veilig worden toegepast om uw oren te verzorgen en te beschermen.

Met Otalgan Oorspray kunt u met vertrouwen genieten van een goede oorzorg. Het is een essentieel product voor iedereen die waarde hecht aan gezonde en goed verzorgde oren.

Wanneer Otalgan Oorspray gebruiken?

Otalgan Oorspray kan in verschillende situaties worden gebruikt om uw oren te verzorgen en te beschermen. Hier zijn enkele momenten waarop u Otalgan Oorspray kunt gebruiken:

  • Dagelijkse oorzorg: Gebruik Otalgan Oorspray als onderdeel van uw dagelijkse oorzorgroutine om uw gehoorgang schoon te houden en de ophoping van oorsmeer te voorkomen.
  • Na het dragen van gehoorapparaten: Als u gehoorapparaten draagt, kan Otalgan Oorspray helpen om uw gehoorgang schoon te maken en te beschermen tegen eventuele irritaties of infecties.
  • Na het zwemmen: Gebruik Otalgan Oorspray na het zwemmen om uw oren te reinigen en eventueel achtergebleven water uit uw gehoor te verwijderen.

Toepassing
- Verlichting van jeuk en reiniging van de gehoorgang

Ingredienten
Ectoin®, zeezout, citraatbuffer, water

Gebruik
Breng 1-2 sprays enkele keren per dag aan in de gehoorgang. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Fabrikant
Otalgan
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Oor
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
20 ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: