Tegaderm transparante film 5 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 5 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 5 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 5 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 5 cm x 10 m
Tegaderm transparante film 5 cm x 10 m

Tegaderm transparante film 5 cm x 10 m

3M.16002
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 43,55
Inclusief BTW
€ 39,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 21,77
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 39,19
 

Tegaderm Film Kopen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor wondverzorging? Overweeg dan zeker de 3M Tegaderm 16002 film. Deze hoogwaardige Tegaderm film biedt een scala aan voordelen voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Denk hierbij aan elke medisch kliniek, ziekenhuis of huisartsenpraktijk die met 3M Tegaderm werken. Wij nemen je mee waarom Tegaderm de ideale keuze is voor jou.

Waarom kiezen voor 3M Tegaderm 16002 transparante film?

Waterdichte barrière: Een van de meest prominente eigenschappen van Tegaderm film is de waterdichte barrière. Deze barrière beschermt tegen externe contaminanten zoals bacteriën, virussen, bloed en lichaamsvloeistoffen. Uit in-vitro-testen is gebleken dat Tegaderm een effectieve barrière vormt tegen virussen met een diameter van 27 nm of groter.

Flexibel en aanpasbaar: Tegaderm roll kan op de gewenste lengte of in de gewenste vorm geknipt worden, waardoor het voor verschillende toepassingen geschikt is. Dit maakt de Tegaderm pleister niet alleen veelzijdig maar ook economisch efficiënt.

Eenvoudige Toepassing: Tegaderm is gemakkelijk aan te brengen, zelfs met handschoenen. Dit is vooral handig in medische omgevingen waar snelheid en hygiëne van essentieel belang zijn. Het aanbrengkader van de Tegaderm film garandeert een nauwkeurige en eenvoudige positionering, wat betekent dat het verband minder snel aan handschoenen of zichzelf kleeft.

Ademende film: De ademende film van Tegaderm laat zuurstof naar binnen en voert waterdamp af. Dit bevordert niet alleen de wondgenezing maar verhoogt ook het patiëntencomfort. De aanpassende folie beweegt mee met de huid, waardoor het dragen ervan comfortabeler wordt.

Radiologische transparantie: Een unieke eigenschap van 3M Tegaderm is dat het radiologisch transparant is. Dit betekent dat het niet verwijderd hoeft te worden voor diagnostische röntgenstraling of bestralingstherapie, wat een aanzienlijk voordeel is in de medische zorg.

Lange draagtijd: Tegaderm kan tot wel 7 dagen gedragen worden, afhankelijk van de toestand van de wond en de huid eromheen. Dit vermindert de noodzaak voor frequente verbandwissels, wat tijd bespaart en het genezingsproces bevordert.

De 3M Tegaderm 16002 film is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, veelzijdig en comfortabel wondverband. Of je nu in de gezondheidszorg werkt of Tegaderm voor persoonlijk gebruik overweegt, de voordelen spreken voor zich. Van zijn waterdichte barrière tot aan zijn flexibiliteit en comfort; Tegaderm staat synoniem voor kwaliteit en efficiëntie in wondverzorging.

Wil je meer weten of ben je klaar om Tegaderm film aan te schaffen? Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek zelf de voordelen van 3M Tegaderm. Jouw keuze voor Tegaderm betekent een stap vooruit in de zorg voor jezelf of je patiënten.

Productspecificaties Tegaderm 16002 transparante film

  • 3M artikelnummer: 16002
  • Artikelreferentie 3M: 7100223172
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting transparante film: Breedte x lengte: 5 cm x 10 m
Merk
Tegaderm
Kleur
Transparant
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten