Saridon 20 tabletten

Saridon 20 tabletten

350.628167
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,32
Inclusief BTW
€ 3,96 excl. BTW

 

Saridon kopen?

Ben je op zoek naar effectieve verlichting van hoofdpijn, spierpijn of andere pijnlijke aandoeningen? Overweeg dan Saridon. Dit geneesmiddel is speciaal ontwikkeld om snel en doeltreffend symptomen zoals hoofdpijn, migraine, spierpijn en koorts te verlichten, zodat je je snel weer beter kunt voelen. 

Waarom Saridon?

Saridon is een bekend en vertrouwd merk als het gaat om pijnstilling. Deze pijnstiller biedt verschillende voordelen die het tot een populaire keuze maken:

Voordelen van Saridon:

 1. Effectieve pijnverlichting: Saridon bevat een combinatie van actieve ingrediënten, waaronder paracetamol en propyfenazon. Deze combinatie helpt bij het verminderen van verschillende soorten pijn, zoals hoofdpijn, migraine, spierpijn en gewrichtspijn.

 2. Verlichting van koorts: Naast pijnverlichting helpt Saridon ook bij het verlagen van koorts, waardoor het een geschikte keuze is voor mensen met koorts.

 3. Snelwerkend: De actieve ingrediënten in Saridon worden snel opgenomen in je lichaam, wat zorgt voor snelle verlichting van pijn en ongemak.

 4. Toegevoegde cafeïne: Saridon bevat ook cafeïne, wat kan helpen bij het versterken van het pijnstillende effect en het verminderen van vermoeidheid.

 5. Handig formaat: Saridon is verkrijgbaar in handige tabletvorm, waardoor het gemakkelijk is in te nemen, waar je ook bent.

Hoe werkt Saridon?

Saridon combineert twee actieve ingrediënten: paracetamol en propyfenazon. Paracetamol werkt door de productie van prostaglandines in de hersenen te remmen, wat helpt bij het verminderen van pijn en koorts. Propyfenazon is een ontstekingsremmer die ook pijnstillende eigenschappen heeft. Samen zorgen deze ingrediënten voor een krachtige en effectieve pijnverlichting.

Voor welke leeftijd is Saridon geschikt?

Saridon is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar en ouder. Het is belangrijk om de juiste dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter of zoals geadviseerd door een arts. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Wat is de dosering van Saridon?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Saridon:

 • Volwassenen 1 - 2 tabletten per keer. Maximaal 6 tabletten per 24 uur. Tussen twee
  innamen dient ten minste 4 uur te liggen.

Saridon is niet geschikt voor gebruik door kinderen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Samenstelling
Werkzame stoffen: paracetamol 250 mg, propyfenazon 150 mg en coffeïne 50 mg
Hulpstoffen: cellulose, hydroxypropylmethylcellulose,
MELKeiwitten, zetmeel, talk, magnesiumstearaat en
colloïdaal silicium oxide

RVG-nummer: 03780

Merk
Saridon
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Paracetamol
Fabrikant
Bayer
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Waarom je UAD geneesmiddelen bestellen bij www.ehbo-centrum.nl?

 • Betrouwbaarheid: www.ehbo-centrum.nl is een betrouwbare online drogisterij met een uitstekende staat van dienst. We leveren hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat ze veilig bij je worden bezorgd. Meer dan 7500 positieve reviews vanuit onze klanten.
 • Ruime beschikbaarheid: We bieden alleen hoogwaardige en bekende UAD & AV middelen aan, zodat je altijd toegang hebt tot effectieve geneesmiddelen..
 • Snelle levering: Besteld voor 16:30, volgende dag afgeleverd.
 • Discrete verpakking: We respecteren je privacy en zorgen voor discrete verpakkingen bij al onze bestellingen.
 • Klantenservice: Onze vriendelijke en deskundige drogisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: