Instant Coldpack 22 x 12 cm

Instant Coldpack 22 x 12 cm

CP.54120
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,24
Inclusief BTW
€ 1,14 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
25 5% € 1,55
50 7.5% € 4,66
100 10% € 12,43
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
25 5% € 1,18
50 7.5% € 1,15
100 10% € 1,12
 
Verlicht direct pijn en zwellingen met onze instant coldpacks verpakt per stuk met een afmeting van 22 x 12 cm. De instant coldpacks zijn voor eenmalig gebruik.

Heeft u last van een blessure, verstuiking of insectenbeet en zoekt u een snelle manier om de pijn te verlichten? Dan zijn onze instant coldpacks de oplossing! Met deze handige en effectieve hulpmiddelen kunt u direct pijn en zwellingen verminderen, zodat u sneller kunt herstellen.

Waarvoor te gebruiken?

Een instant coldpack is ideaal voor het verlichten van pijn en zwellingen bij diverse soorten blessures en aandoeningen. Denk hierbij aan verstuikingen, kneuzingen, spierpijn, insectenbeten en blauwe plekken. Door de koude temperatuur zorgt het voor een vermindering van de zwelling en pijn en versnelt het het genezingsproces.

Waarom een coldpack kopen?

Een coldpack is een handig hulpmiddel om in huis te hebben, voor het geval dat u onverwachts een blessure of aandoening krijgt waarbij koude compressie nodig is. Onze instant coldpacks zijn gemakkelijk in gebruik en bieden direct verlichting van pijn en zwellingen.

Hoe wordt een coldpack gebruikt?

Onze instant coldpacks zijn zeer eenvoudig in gebruik. Zorg er eerst voor dat u de verpakking van de coldpack opent en schudt, zodat de inhoud zich vermengt. Vervolgens plaatst u de coldpack op de plek waar u pijn of zwelling heeft en houdt u deze daar enkele minuten vast. De coldpack zal geleidelijk aan kouder worden en zorgen voor een vermindering van de zwelling en pijn. Het is belangrijk om de coldpack niet langer dan 20 minuten achtereen te gebruiken, om bevriezing te voorkomen.

Onze instant coldpacks zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar een snelle en effectieve manier om pijn en zwellingen te verminderen bij diverse soorten blessures en aandoeningen. Door hun eenvoudige gebruik zijn ze gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken op ieder moment dat u pijn of zwelling heeft. Bestel nu onze instant coldpacks en ervaar direct verlichting van uw klachten.

Afmeting
22 x 12 cm
Fabrikant
Instantcare
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
Coolpack Gebruik
Eenmalig

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: