Fixatiepleister 10 m x 10 cm HEKAplast

Fixatiepleister 10 m x 10 cm HEKAplast

HK.PL0273
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,86
Inclusief BTW
€ 4,46 excl. BTW
Fixatiepleister niet steriel Chirurgisch hechtpleister op rol, met schuifvel

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
24 10% € 11,67
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
24 10% € 4,38
 

Fixatiepleister kopen - Betrouwbare verbandfixatie met HEKA Plast Fix pleister

Wanneer het aankomt op het stevig en veilig bevestigen van verbanden en kompressen, is de HEKA Plast Fix Pleister de ideale keuze voor betrouwbare fixatie. Deze fixatiepleister biedt een stevige hechting en is ontworpen om uw verbanden op hun plaats te houden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verschuivingen. Lees verder om te ontdekken waarom de HEKA Plast Fix Pleister een onmisbare aanvulling is op uw medische benodigdheden.

De voordelen van een HEKA Plast Fix pleister

De HEKA Plast Fix Pleister biedt diverse voordelen die bijdragen aan een effectieve verbandfixatie. Met zijn stevige hechting en duurzaamheid zorgt deze fixatiepleister ervoor dat uw verbanden en kompressen op hun plaats blijven, zelfs tijdens beweging. Dit is vooral waardevol bij actieve patiënten of situaties waarin het verband goed op zijn plaats moet blijven. Een ander voordeel is het gemak van gebruik. De HEKA Plast Fix Pleister is verkrijgbaar in handige fixatierollen, waardoor u de pleister gemakkelijk op maat kunt knippen met een verbandschaar voor verschillende toepassingen. Dit maakt het ideaal voor gebruik in diverse medische settings en situaties.

Pluspunten

  • Zacht
  • Hypoallergeen
  • Rekbaar
  • Voorzien van perforaties die het afscheuren vergemakkelijken
  • Niet-steriel

De HEKA plast fixatiepleister is geschikt voor: bevestiging van catheters, sondes en drains -fixeren van primaire, absorberende verbanden -bevestiging van verbanden op gebogen en/of zeer -bewegende lichaamsdelen of waar botten uitsteken -daar waar oedeemvorming mogelijk is.

Hoe gebruik ik een HEKA Plast Fix pleister?

Het gebruik van een HEKA Plast Fix pleister is eenvoudig en praktisch. Begin met het knippen van de pleister op de gewenste lengte met behulp van een schaar. Plaats de pleister over het verband of kompres en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat het goed hecht. Zorg ervoor dat de pleister alle randen van het verband bedekt voor een stevige fixatie. De HEKA Plast Fix pleister kan ook worden gebruikt om medische hulpmiddelen, zoals slangetjes of canules, op hun plaats te houden. Zorg ervoor dat u de pleister zorgvuldig aanbrengt zonder de huid te strak te trekken, om irritatie te voorkomen.

HEKA Plast Fix pleister kopen

Kies voor betrouwbare verbandfixatie met de HEKA Plast Fix pleister en bestel vandaag nog. Met zijn stevige hechting en gemakkelijk op maat te knippen fixatierollen, is deze pleister een essentieel onderdeel van uw medische voorraad. Vertrouw op HEKA voor hoogwaardige medische benodigdheden en effectieve verbandfixatie, altijd klaar om uw patiënten de beste zorg te bieden. Met de HEKA Plast Fix pleister kunt u vertrouwen op een sterke en veilige verbandfixatie, ongeacht de situatie.

Productspecificaties Heka Fixatiepleister 10 meter x 10 cm

  • Afmeting fixatiepleister: 10 m x 10 cm
  • Inhoud: 1 stuks
  • HEKA artikelnummer: PL0273
  • ZI-nummer: 15392597
  • Chirurgisch hechtpleister op rol, met schuifvel
Afmeting
10 m x 10 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: