HeltiQ Eilandpleister Small 7,5 x 5 cm 8st.

HeltiQ Eilandpleister Small 7,5 x 5 cm 8st.

HQ.10.102
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,53
Inclusief BTW
€ 1,40 excl. BTW

 

HeltiQ eilandpleister kopen - bescherming voor post-operatieve wonden

Wanneer het aankomt op wondverzorging, is de HeltiQ Eilandpleister een uitstekende keuze voor effectieve bescherming en genezing. Deze eilandpleister is ontworpen om uw wonden te beschermen en een optimale omgeving te creëren voor een snelle genezing. Zorg met de HeltiQ eilandpleister voor snellere wondgenezing voor verschillende verwondingen.

De voordelen van een HeltiQ eilandpleister

De HeltiQ Eilandpleister biedt diverse voordelen die bijdragen aan een snellere genezing en bescherming van uw wonden. Het centrale absorberende deel van de pleister biedt een zachte barrière die de wond beschermt tegen stoten en wrijving. De zelfklevende border zorgt ervoor dat de pleister stevig op zijn plaats blijft zonder de wond te irriteren. Een van de opmerkelijke voordelen van de HeltiQ Eilandpleister is zijn veelzijdigheid. Of u nu een kleine snee heeft of een postoperatieve wond, deze pleister biedt optimale bescherming. Het bevordert ook een vochtige omgeving rond de wond, wat gunstig is voor de genezing van de huid. De HeltiQ eilandpleisters zijn verkrijgbaar in de verschillende afmetingen:

 • Small: 5 x 7 cm 
 • Medium: 8 x 10 cm
 • Large: 8 x 15 cm
 • Watervast: 9 x 10 cm - Waterbestendig, geschikt voor bijvoorbeeld bij het douchen.

Hoe gebruik ik een HeltiQ eilandpleister?

Het gebruik van een HeltiQ Eilandpleister is eenvoudig en effectief. Begin met het reinigen en drogen van het wondgebied. Verwijder voorzichtig de beschermlaag van de pleister om de kleefzijde bloot te leggen. Plaats het centrale absorberende deel van de pleister over de wond en druk stevig aan om ervoor te zorgen dat het goed hecht. Zorg ervoor dat de zelfklevende border van de pleister de huid rondom de wond bedekt. Dit helpt om de pleister stevig op zijn plaats te houden en voorkomt dat vuil en bacteriën de wond binnendringen. Vervang de HeltiQ Eilandpleister volgens de aanbevolen frequentie, afhankelijk van de aard van de wond en de genezingsfase.

HeltiQ eilandpleister kopen

Kies voor hoogwaardige bescherming en snelle genezing met de HeltiQ Eilandpleister en bestel vandaag nog. Met zijn betrouwbare ontwerp en veelzijdige eigenschappen is deze pleister een handig onderdeel voor de EHBO koffer of verbanddoos. Vertrouw op HeltiQ voor effectieve wondverzorging en bescherming, ongeacht de grootte of aard van de wond. Met de HeltiQ Eilandpleister kunt u de genezing van uw wonden met vertrouwen begeleiden, wetende dat u de beste zorg biedt. Een plast border pleister is uitermate geschikt voor scheur,- schaaf, snij- en brandwonden. Een eilandpleister is ook geschikt voor bloedende en geïnfecteerde verwondingen.

HeltiQ Eilandpleisters zijn grote steriele pleisters en bieden bescherming tegen vocht, vuil en bacteriën bij grotere wonden. Dankzij de speciale bovenlaag hecht de eilandpleister zich niet aan de wond.

Specificaties HeltiQ eilandpleister Small 7,5 x 5 cm

 • Afmeting: 7,5 x 5 cm
 • Inhoud: 8 stuks
 • Afmeting wondkussen: 2,8 x 3,8 cm
 • Merk: HeltiQ
 • Voor grotere operatieve-, gehechte wonden of snij- en schaafwonden
 • Huidvriendelijke en elastische kleefrand
 • Kleeft niet aan de wond

 

Afmeting
7,5 x 5 cm
Fabrikant
HeltiQ
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Eilandpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
8 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: