Zelfklevend verband 4 m x 2,5 cm
Zelfklevend verband 4 m x 2,5 cm
Zelfklevend verband 4 m x 2,5 cm
Zelfklevend verband 4 m x 2,5 cm

Zelfklevend verband 4 m x 2,5 cm

HK.WI0613
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,36
Inclusief BTW
€ 1,25 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
36 10% € 4,91
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
36 10% € 1,23
 

Zelfklevend verband kopen? 

Zelfklevend verband: Een onmisbaar item in je EHBO-koffer

Of je nu een ervaren EHBO-professional bent of gewoon goed voorbereid wilt zijn op noodsituaties, zelfklevend verband is een vast onderdeel van elke EHBO-koffer. Het biedt een breed scala aan toepassingen en is uiterst veelzijdig in het verlenen van eerste hulp. Wij gaan dieper in op de voordelen van zelfklevend verband, met speciale aandacht voor het Heka haft zelfklevend windsel van 4 meter bij 2,5 centimeter.

Heka haft zelfklevend windsel: Perfect voor verbandfixatie op gebogen en bewegende lichaamsdelen

Het Heka haft zelfklevend windsel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verbandfixatie op gebogen en bewegende lichaamsdelen. Deze eigenschap maakt het bijzonder geschikt voor situaties waarin traditionele verbanden niet voldoen. Het zelfklevende karakter van dit windsel zorgt ervoor dat het stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij bewegingen en activiteiten.

Zelfklevend windsel voor diverse lichaamsdelen

Dit zelfklevende windsel kan worden gebruikt voor de fixatie van verbanden op verschillende lichaamsdelen, waaronder:

  • Armen
  • Benen
  • Vingers
  • Tenen
  • Hoofd
  • Hals
  • Romp

Dankzij de elasticiteit en kleefkracht van het Heka haft windsel, hoef je je geen zorgen te maken over verschuivende verbanden. Het blijft stevig op zijn plaats, wat essentieel is voor een effectieve behandeling.

Zelfklevend verband is een essentieel item voor elke EHBO-koffer. Het Heka haft zelfklevend windsel met zijn afmetingen van 4 meter bij 2,5 centimeter biedt optimale verbandfixatie, vooral op gebogen en bewegende lichaamsdelen. De voordelen van zelfklevend verband, waaronder absorptie, warmte- en luchtdoorlatendheid, huidvriendelijkheid en comfort, maken het de juiste keuze voor allerlei situaties.

Of je nu thuis bent, op het werk, of onderweg, zorg ervoor dat je altijd zelfklevend verband bij de hand hebt. Het kan het verschil maken in noodsituaties en bij kleine verwondingen. Investeer in de gezondheid en veiligheid van jezelf en anderen door zelfklevend verband zoals het Heka haft windsel aan te schaffen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Productspecificaties zelfklevend verband 4 m x 2,5 cm

  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 4 m x 2,5 cm
  • van Heek medical artikelnummer: WI0613
Soort Windsel
Zelfklevend
Merk
Heka haft
Kleur
Wit
Fabrikant
van Heek Medical
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: