Zelfklevend verband 400 x 8 cm 1ST

Zelfklevend verband 400 x 8 cm 1ST

050.0410
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 0,94
Inclusief BTW
€ 0,86 excl. BTW

Zelfklevend verband is een steunzwachtel voorzien van een zelfklevende laag. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

 

Een zelfklevend verband kan gebruikt worden als een fixatiewindsel door middel van de zelfklevende laag. De zelfklevende laag zorgt ervoor dat er geen andere medische hulpmiddelen gebruikt hoeven te worden als een speld, hechtpleister of ander verband.

Waarom zelfklevend verband kopen?

  • Geproduceerd van hoogwaardig katoen, viscose & polyamide
  • Hoog absorberend vermogen
  • Ademend en huidvriendelijk
  • 100% rekbaar
  • Verpakt per stuk in een cellofaan (Hygienisch gebruik)

Waar wordt zelfklevend verband voor gebruikt?

Het zelfklevend verband wordt gebruikt bij verbandfixatie op gebogen en/of bewegende lichaamsdelen. De zelfklevende laag zorgt voor het makkelijk aanbregen rondom, armen, benen, vingers, tenen, hoofd, hals en romp. Het zelfklevende verband wordt gebruikt bij rode, gele en zwarte wonden. (Conform WDS model)

De zwachtels zijn per stuk verpakt en zijn verkrijgbaar in de maten. In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling wordt het ideaal zwachtel ook wel cohesief verband, zelfklevend windsel of zelfhechtende bandage genoemd. Zorg ervoor dat het windsel altijd aanwezig is in de EHBO koffer of verbanddoos en dat de inhoud compleet is en jaarlijks gecontroleerd wordt.

Zelfklevend verband kopen? Ontdek de voordelen!

Wat is een zelfklevend verband?

Een zelfklevend verband, ook wel bekend als cohesive verband, is een veelzijdig en flexibel verbandmiddel dat zichzelf aan elkaar hecht zonder dat het aan de huid of haren kleeft. Het is gemaakt van elastisch materiaal, meestal katoen of non-woven stof, en bevat een speciale kleeflaag die het verband op zijn plaats houdt.

Hoe gebruik ik een zelfklevend verband?

Het aanbrengen van een zelfklevend verband is eenvoudig en vereist geen extra verbandclips of hechtpleisters. Volg deze stappen voor het juiste gebruik:

  1. Plaats het begin van het verband op het te verbinden lichaamsdeel.
  2. Wikkel het verband stevig om het gebied dat je wilt bedekken.
  3. Terwijl je het verband aanbrengt, zal het zichzelf hechten en op zijn plaats blijven zitten zonder te verschuiven.
  4. Snijd het verband af wanneer je het gewenste gebied hebt bedekt.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 6 & 8 cm breed.

Het zelfklevend verband is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waaronder 6 cm en 8 cm breed. Dit maakt het geschikt voor gebruik bij zowel kleinere als grotere lichaamsdelen.

Zelfklevend verband is ideaal voor het aanleggen van drukverbanden, het fixeren van kompressen en het ondersteunen van gewrichten tijdens blessures. Het biedt een uitstekende hechting zonder dat het aan de huid kleeft, wat zorgt voor een comfortabel en pijnloos verwijderingsproces. Dit maakt het zelfklevend verband een must-have in elke EHBO-voorziening thuis, op het werk of onderweg.

Bestel nu jouw zelfklevend verband in de gewenste afmeting van 6 cm of 8 cm breed en ervaar de voordelen van een gemakkelijk aan te brengen, comfortabel en betrouwbaar verbandmiddel!

Soort Windsel
Ideaal
Materiaal
Katoen
Latex
Polyamide
Afmeting
400 x 8 cm
Fabrikant
Sanaplast
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: