Idealflex universeel windsel 5 m x 6 cm 10 stuks
Idealflex universeel windsel 5 m x 6 cm 10 stuks
Idealflex universeel windsel 5 m x 6...
Idealflex universeel windsel 5 m x 6...

Idealflex universeel windsel 5 m x 6 cm 10 stuks

HT.931321
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,74
Inclusief BTW
€ 8,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 9,74
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 8,77
 

Idealflex Universeel windsel kopen: Waarom Idealflex windsel?

Ben je op zoek naar een ideaal windsel voor verschillende toepassingen? Overweeg dan Idealflex windsel als jouw keuze. Wij nemen je mee in de voordelen van Idealflex windsel en bespreken het waarom of dit een goeie optie is voor jouw klachten.

Waarom Idealflex Windsel?

Idealflex windsel is een duurzaam elastisch en universeel verband dat zich onderscheidt door zijn veelzijdigheid en kwaliteit. Of je het nu wilt gebruiken voor lichte compressie, als steun- en ontlastingsverband, sportbandage, drukverband bij wondverzorging, applicatie aan conische lichaamsdelen of voor het aanleggen van spalken, Idealflex windsel staat voor je klaar.

Duurzaam elastisch en universeel

Idealflex windsel biedt duurzaam elastische eigenschappen, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden uitgerekt en vervolgens zijn oorspronkelijke vorm behoudt. Hierdoor is het geschikt voor verschillende toepassingen en kan het comfortabel worden gedragen zonder beperkingen in beweging. Bovendien is het universeel toepasbaar, wat betekent dat het geschikt is voor veel situaties.

Korte rek zwachtel voor middelsterke compressie

Dit windsel heeft een korte rek van ongeveer 85%. Dit maakt het ideaal voor het bieden van middelsterke compressie. Het is in staat om druk uit te oefenen op specifieke gebieden wanneer dat nodig is, zoals bij wondverzorging of ter ondersteuning van spieren en gewrichten.

Huidvriendelijk en comfortabel

Idealflex windsel is ontworpen met comfort in gedachten. Het is huidvriendelijk, zacht en luchtdoorlatend. Dit betekent dat het gedurende langere perioden comfortabel gedragen kan worden zonder irritatie of ongemak te veroorzaken.

Goede trekvastheid en slijtvast

Dit windsel beschikt over een uitstekende treksterkte, wat betekent dat het stevig blijft zitten zonder te verschuiven of te rekken. Bovendien is het slijtvast, waardoor het bestand is tegen dagelijkse slijtage, zelfs bij actieve beweging.

Wasbaar bij 40 °C en steriliseerbaar

Idealflex windsel is eenvoudig te onderhouden. Het kan worden gewassen bij 40 °C, waardoor het schoon en hygiënisch blijft. Bovendien is het steriliseerbaar in een autoclaaf bij 134 °C, waardoor het geschikt is voor hergebruik in medische omgevingen.

Samenstelling: 66% katoen, 33% polyamide, 1% elasthan

Het materiaal van Idealflex windsel is samengesteld uit hoogwaardige materialen, waaronder 66% katoen, 33% polyamide en 1% elasthan. Deze samenstelling zorgt voor duurzaamheid, comfort en elasticiteit.

Voordelen van Idealflex zwachtel

Laten we nu eens kijken naar de specifieke voordelen van Idealflex zwachtel:

  • Lichte compressie: Idealflex zwachtel is ideaal voor lichte compressie, waardoor het geschikt is voor situaties waarbij je druk wilt uitoefenen op een specifiek gebied zonder overmatige druk.

  • Steun- en ontlastingsverband: Het kan worden gebruikt als steun- en ontlastingsverband om spieren en gewrichten te ondersteunen tijdens herstel of activiteit.

  • Sportbandage: Voor sporters biedt Idealflex zwachtel de nodige compressie en ondersteuning om blessures te voorkomen of te behandelen.

  • Drukverband bij wondverzorging: Het is een uitstekende keuze voor het aanleggen van drukverband bij wondverzorging om bloedingen te stoppen en wonden te beschermen.

  • Applicatie aan conische lichaamsdelen: Dankzij de elasticiteit kan Idealflex zwachtel gemakkelijk worden aangebracht op conische lichaamsdelen, zoals armen of benen.

  • Aanleggen van spalken: Het kan worden gebruikt voor het aanleggen van spalken om immobilisatie te bieden bij verwondingen of fracturen.

Hoe Idealflex zwachtel te gebruiken?

Het gebruik van Idealflex zwachtel is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Hier zijn de basisstappen voor correct gebruik:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied waarop je het zwachtel wilt aanbrengen schoon en droog is.

  2. Selecteer de juiste maat: Kies de juiste breedte en lengte van het zwachtel op basis van je behoeften. Zorg ervoor dat het voldoende lengte heeft om het gebied te bedekken.

  3. Aanbrengen: Begin aan de basis van het te behandelen gebied en wikkel het zwachtel gelijkmatig en stevig naar boven. Zorg ervoor dat het niet te strak wordt aangetrokken om de bloedcirculatie niet te belemmeren.

  4. Bevestigen: Bevestig het uiteinde van het zwachtel stevig om ervoor te zorgen dat het op zijn plaats blijft zitten.

  5. Controleer regelmatig: Het is belangrijk om regelmatig te controleren of het zwachtel nog steeds goed zit en niet is verschoven.

  6. Verwijderen: Verwijder het zwachtel voorzichtig wanneer het niet langer nodig is. Dit kan meestal worden gedaan door het simpelweg af te rollen.

Idealflex windsel is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdig en hoogwaardig verband voor verschillende toepassingen. Met zijn duurzaam elastische eigenschappen, huidvriendelijkheid, comfort en steriliseerbaarheid biedt Idealflex zwachtel de perfecte oplossing voor medische, sport- en wondverzorgingstoepassingen.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Idealflex zwachtel en ervaar de voordelen van dit hoogwaardige product. Of je nu een zorgverlener bent die op zoek is naar betrouwbare verbandmaterialen of een sporter die blessures wil voorkomen, Idealflex zwachtel is de ideale keuze.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Idealflex zwachtel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij al je vragen en behoeften. Kies voor Idealflex, kies voor kwaliteit en veelzijdigheid in verbandmateriaal.

Productspecificaties Idealflex 9313213 universeel windsel

  • Hartmann artikelnummer: 9313213
  • Inhoud: 10 stuks
  • Afmeting: 5 m x 6 cm
  • Materiaal: 66% katoen, 33% polyamide en 1% elasthan
Merk
Idealflex
Soort Windsel
Steun
Kleur
Wit
Materiaal
Katoen
Polyamide
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: