Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 15 cm 20 stuks
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 15 cm 20 stuks
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 15 cm 20 stuks
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m...
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m...
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m...

Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 15 cm 20 stuks

HT.932050
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 32,65
Inclusief BTW
€ 29,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 16,32
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 29,38
 

Rolta Soft synthetische wattenrol kopen?

Ben jij op zoek naar hoogwaardige synthetische wattenrollen die aan de eisen van moderne medische zorg voldoen? Overweeg dan om Rolta Soft synthetische wattenrollen aan te schaffen. Deze wattenrollen zijn speciaal ontwikkeld om te fungeren als polstermateriaal onder gips-, steun- en compressieverbanden, voor het polsteren van spalken, en zelfs bij buisverbanden. Hieronder ontdek je waarom Rolta Soft de juiste keuze is voor jouw medische praktijk en welke voordelen het met zich meebrengt.

Waarom Rolta Soft synthetische wattenrol?

Een veelzijdige oplossing voor medische polstering

Rolta Soft synthetische wattenrollen zijn een veelzijdige en effectieve oplossing voor een breed scala aan medische toepassingen. Of je nu werkt aan het aanbrengen van gipsverbanden om fracturen te immobiliseren, steunverbanden gebruikt om gewrichten te ondersteunen, compressieverbanden aanlegt voor veneuze aandoeningen, spalken polstert voor extra comfort, of buisverbanden stabiliseert, Rolta Soft staat paraat om je te helpen bij het verhogen van het comfort van je patiënten.

Voordelen van Rolta Soft synthetische wattenrol

 1. Per rol verpakt: Rolta Soft wordt handig per rol verpakt, waardoor het gemakkelijk op te bergen en te gebruiken is in jouw medische praktijk.

 2. Ruime afmetingen: Met een lengte van 3 meter en een breedte van 15 centimeter biedt Rolta Soft voldoende materiaal om aan verschillende toepassingen te voldoen.

 3. Gekrulde polyester vezels: Deze synthetische wattenrollen zijn vervaardigd uit hoogwaardige gekrulde polyester vezels. Deze vezels bieden optimale veerkracht en duurzaamheid, waardoor ze zacht en ondersteunend zijn.

 4. Huidvriendelijk: Rolta Soft is vriendelijk voor de huid en veroorzaakt geen irritatie of allergische reacties, wat het uitermate geschikt maakt voor patiënten met een gevoelige huid.

 5. Luchtdoorlatendheid: De wattenrollen zijn luchtdoorlatend, waardoor de huid kan ademen. Dit minimaliseert het risico op huidproblemen, vooral bij langdurig gebruik.

 6. Temperatuurregulerend: Rolta Soft heeft de eigenschap om de temperatuur te reguleren, wat zorgt voor comfort, ongeacht de omgevingstemperatuur. Dit draagt bij aan het welzijn van de patiënt.

 7. Plooivrij dankzij zelfhechting: Rolta Soft blijft plooivrij en op zijn plaats dankzij de zelfhechtende eigenschappen. Hierdoor ontstaan er geen oncomfortabele plooien in het polstermateriaal.

 8. Eenvoudig aan te leggen: Het aanbrengen van Rolta Soft is zeer eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Je kunt de wattenrollen gemakkelijk met de hand afscheuren en aanbrengen, wat het gebruiksvriendelijk maakt voor medische professionals.

 9. Steriliseerbaar: Rolta Soft synthetische wattenrollen kunnen worden gesteriliseerd met stoom bij 121°C, wat zorgt voor een hygiënische en veilige toepassing in medische omgevingen.

Toepassingen van Rolta Soft synthetische wattenrol

Rolta Soft synthetische wattenrollen bieden een uitgebreid scala aan toepassingen in de medische sector. Hier zijn enkele van de belangrijkste situaties waarin dit product uitblinkt:

Ondersteuning bij gipsverbanden

Het aanbrengen van gipsverbanden is een veelvoorkomende medische procedure om fracturen en verwondingen te immobiliseren. Het is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat er een comfortabele en drukverlagende onderlaag wordt gecreëerd. Rolta Soft fungeert als een uitstekend polstermateriaal onder gipsverbanden, waardoor het risico op drukplekken wordt verminderd en het comfort van de patiënt wordt verhoogd.

Verbeterde ondersteuning bij steunverbanden

Steunverbanden worden vaak gebruikt om gewrichten te ondersteunen na blessures of operaties. Rolta Soft kan dienen als een effectieve polstering onder deze verbanden, waardoor ze comfortabeler aanvoelen en de patiënt zich beter gesteund voelt tijdens het herstelproces.

Compressieverbanden voor veneuze aandoeningen

Bij de behandeling van veneuze insufficiëntie of andere aandoeningen waarbij compressietherapie nodig is, kan Rolta Soft een cruciale rol spelen. Het biedt de benodigde polstering onder compressieverbanden en zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling, wat essentieel is voor een succesvolle behandeling.

Polstering van spalken

Het polsteren van spalken is van groot belang om ervoor te zorgen dat de patiënt comfortabel is en dat de spalk optimaal functioneert. Rolta Soft synthetische wattenrollen bieden de perfecte polstering voor spalken en dragen bij aan een beter herstelproces.

Stabilisatie bij buisverbanden

Buisverbanden worden gebruikt om buizen, slangen of katheters op hun plaats te houden. Rolta Soft kan worden gebruikt om deze verbanden te stabiliseren en tegelijkertijd comfort te bieden aan de patiënt.

Rolta Soft synthetische wattenrol bestellen

Als je op zoek bent naar hoogwaardige synthetische wattenrollen voor jouw medische praktijk of persoonlijk gebruik, dan is Rolta Soft de juiste keuze. De handige verpakking per rol, in combinatie met de uitstekende eigenschappen van dit product, maakt het een waardevolle aanvulling op jouw medische benodigdheden.

Bestel vandaag nog Rolta Soft synthetische wattenrollen en ervaar de voordelen ervan. Of je nu een zorgverlener bent die het comfort van patiënten wil verbeteren of iemand die op zoek is naar hoogwaardige polstering voor persoonlijk gebruik, Rolta Soft staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Kies voor kwaliteit, kies voor comfort, kies voor Rolta Soft! Je patiënten zullen je dankbaar zijn voor de zorg en aandacht die je aan hun comfort besteedt.

Productspecificaties Hartmann Roha Soft 9320501 wattenrol

 • Hartmann artikelnummer: 9320501
 • Inhoud: 20 rollen
 • Afmeting: 3 m x 20 cm
Steriliteit
Niet-Steriel
Merk
Rolta soft
Kleur
Wit
Materiaal
Polyester
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: