Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 6 cm 50 stuks
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 6 cm 50 stuks
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m...
Rolta soft synthetische wattenrol 3 m...

Rolta soft synthetische wattenrol 3 m x 6 cm 50 stuks

HT.932048
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 30,47
Inclusief BTW
€ 27,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 15,23
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 27,42
 

Rolta Soft synthetische wattenrol kopen?

Ben jij op zoek naar hoogwaardige synthetische wattenrol voor diverse medische toepassingen? Overweeg dan de aanschaf van Rolta Soft, een synthetische wattenrol die speciaal ontworpen is om te voldoen aan de behoeften van medische professionals en patiënten. Deze wattenrol is geschikt voor gebruik als polstermateriaal onder gips-, steun- en compressieverbanden, voor het polsteren van spalken en bij buisverbanden. Ontdek waarom Rolta Soft de ideale keuze is voor jouw medische praktijk.

Waarom Rolta Soft synthetische wattenrol?

Polstermateriaal voor diverse toepassingen

Rolta Soft synthetische wattenrol is een veelzijdig polstermateriaal dat kan worden gebruikt in verschillende medische situaties. Het is ideaal voor het aanbrengen van polstering onder gipsverbanden, steunverbanden en compressieverbanden om drukpunten te verminderen en het comfort van de patiënt te verbeteren. Daarnaast is het uitermate geschikt voor het polsteren van spalken en bij buisverbanden.

Voordelen van Rolta Soft synthetische wattenrol

  1. Gekrulde polyester vezels: Rolta Soft is vervaardigd uit gekrulde polyester vezels, wat zorgt voor een uitstekende veerkracht en duurzaamheid. Deze vezels bieden de juiste mate van zachtheid en ondersteuning.

  2. Huidvriendelijk: De synthetische wattenrol is huidvriendelijk en veroorzaakt geen irritatie of allergische reacties. Dit maakt het geschikt voor patiënten met gevoelige huid.

  3. Luchtdoorlatend: Rolta Soft is luchtdoorlatend, waardoor de huid kan ademen en het risico op huidproblemen wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk bij langdurig gebruik.

  4. Temperatuurregulerend: De wattenrol heeft temperatuurregulerende eigenschappen, wat betekent dat het comfortabel aanvoelt in zowel warme als koude omgevingen. Dit draagt bij aan het welzijn van de patiënt.

  5. Plooivrij door zelfhechting: Dankzij de zelfhechtende eigenschappen blijft Rolta Soft plooivrij en op zijn plaats, wat zorgt voor een gelijkmatige polstering zonder ongemakkelijke plooien.

  6. Eenvoudig aan te leggen: Het aanbrengen van Rolta Soft is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Het kan gemakkelijk met de hand worden afgescheurd en aangebracht.

  7. Steriliseerbaar: Rolta Soft synthetische wattenrol is steriliseerbaar met stoom bij 121°C, wat zorgt voor een hygiënische en veilige toepassing in medische omgevingen.

Gebruik van Rolta Soft synthetische wattenrol

Rolta Soft is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veelzijdigheid. Het kan eenvoudig worden aangebracht onder verschillende soorten verbanden om de patiënt het beste comfort te bieden. Of je nu werkt met gipsverbanden om fracturen te stabiliseren, steunverbanden om gewrichten te ondersteunen, compressieverbanden voor veneuze problemen, spalken voor immobilisatie of buisverbanden voor fixatie, Rolta Soft is de ideale keuze.

Het feit dat het met de hand kan worden afgescheurd en aangebracht, maakt het een handig hulpmiddel voor medische professionals. Het elimineert de noodzaak van speciale snijgereedschappen en versnelt het verbandproces. Bovendien zorgt de zelfhechting ervoor dat het polstermateriaal op zijn plaats blijft, wat essentieel is voor een effectieve polstering.

Rolta Soft synthetische wattenrol bestellen

Als je op zoek bent naar hoogwaardige synthetische wattenrol voor jouw medische praktijk, dan is Rolta Soft de juiste keuze. Met zijn uitzonderlijke eigenschappen en veelzijdigheid kan het voldoen aan diverse medische behoeften. Of je nu een patiënt comfortabel wilt laten herstellen met gipsverbanden of een spalk wilt aanbrengen met de beste polstering, Rolta Soft staat klaar om te helpen.

Bestel vandaag nog Rolta Soft synthetische wattenrol en ervaar de voordelen van dit hoogwaardige polstermateriaal. Je kunt rekenen op de duurzaamheid, huidvriendelijkheid en eenvoudige toepassing ervan. Zorg voor het welzijn van jouw patiënten en kies voor Rolta Soft als jouw betrouwbare partner in medische verzorging.

Productspecificaties Hartmann Roha Soft 9320481 wattenrol

  • Hartmann artikelnummer: 9320481
  • Inhoud: 50 rollen
  • Afmeting: 3 m x 6 cm
Steriliteit
Niet-Steriel
Merk
Rolta soft
Kleur
Wit
Materiaal
Polyester
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
50 Stuks

Bijbehorende producten