Medicomp gaasjes non woven 10 x 10 cm 4 laags 100 stuks
Medicomp gaasjes non woven 10 x 10 cm 4 laags 100 stuks
Medicomp gaasjes non woven 10 x 10 cm...
Medicomp gaasjes non woven 10 x 10 cm...

Medicomp gaasjes non woven 10 x 10 cm 4 laags 100 stuks

HT.421825
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,22
Inclusief BTW
€ 2,95 excl. BTW

 

Medicomp non Woven gaas kopen?

Ben je op zoek naar hoogwaardige niet-steriele gaaskompressen? Overweeg dan zeker Medicomp 10 x 10 cm non-woven gaaskompressen. Deze kompressen worden geleverd in een handige verpakking van 100 stuks en bieden een scala aan voordelen voor diverse medische toepassingen. In deze tekst nemen we je mee door de eigenschappen en voordelen van Medicomp non-woven gaaskompressen.

Medicomp non woven gaas bestellen

Medicomp non-woven gaaskompressen zijn vervaardigd uit een mix van viscose en polyestervezels. Deze samenstelling resulteert in een hoogwaardig, duurzaam product dat perfect geschikt is voor medisch gebruik. Deze gaaskompressen zijn niet-steriel, wat betekent dat ze flexibel kunnen worden ingezet voor diverse doeleinden.

De gaaskompressen zijn 4-laags en bieden daardoor optimale absorptiecapaciteit. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor het opnemen van lichaamsvloeistoffen, wat cruciaal is bij wondverzorging. Een ander belangrijk kenmerk is dat ze volledig vrij zijn van bindmiddelen en optische witmakers. Dit minimaliseert het risico op allergische reacties en huidirritatie, wat vooral van belang is bij gevoelige huidtypen.

Daarnaast is de non-woven structuur van de kompressen luchtdoorlatend, waardoor de huid goed kan ademen. Dit bevordert het genezingsproces en vermindert het risico op infecties. Bovendien kunnen de kompressen eenvoudig worden uitgevouwen om grotere maten te krijgen, wat handig is voor verschillende toepassingen.

Waarvoor gebruik ik de  Medicomp non woven gaaskompressen?

De veelzijdigheid van Medicomp non-woven gaaskompressen maakt ze onmisbaar in elke medische voorraadkast. Hier zijn enkele van de belangrijkste toepassingen:

Primair verband voor beschadigde huid

Wanneer je te maken hebt met een beschadigde huid, zoals schaafwonden of kleine snijwonden, is een goed primair verband essentieel. Medicomp non-woven gaaskompressen bieden een zachte en absorberende laag die de wond beschermt en het genezingsproces bevordert.

Eerste wondreiniging

Bij wondverzorging is een grondige reiniging van de wond cruciaal. Deze gaaskompressen kunnen worden gebruikt om wonden voorzichtig schoon te maken zonder pluisjes achter te laten. Hierdoor wordt het risico op infectie geminimaliseerd en kan het genezingsproces ongestoord verlopen.

Reiniging van intacte en beschadigde huid

Niet alleen voor wonden, maar ook voor algemene huidreiniging zijn Medicomp gaaskompressen ideaal. Ze zijn zacht genoeg om zelfs op de intacte huid te gebruiken, en hun luchtdoorlatendheid zorgt ervoor dat de huid kan ademen.

Dragermateriaal van uitwendige producten

Deze kompressen kunnen dienen als dragermateriaal voor verschillende uitwendige producten zoals desinfectiemiddelen en zalven. Ze houden de producten op hun plaats en zorgen voor een gelijkmatige verdeling op de huid.

Secundair verband voor acute en chronische wonden

Medicomp non-woven gaaskompressen kunnen ook worden gebruikt als secundair verband bij zowel acute als chronische wonden. Ze bieden bescherming en absorptie, waardoor het genezingsproces wordt bevorderd en het comfort van de patiënt wordt verbeterd.

Mechanische barrière

Als mechanische barrière helpen deze gaaskompressen bij het voorkomen van wrijving en schuren, wat vooral belangrijk is bij patiënten met mobiliteitsproblemen. Ze verminderen het risico op huidbeschadiging door wrijving.

Opname van lichaamsvloeistoffen

Of het nu gaat om bloed, wondvocht of andere lichaamsvloeistoffen, Medicomp non-woven gaaskompressen staan bekend om hun uitstekende absorptievermogen. Ze houden lichaamsvloeistoffen vast en voorkomen lekkage, wat bijdraagt aan een schone en hygiënische omgeving.

Kortom, Medicomp non-woven gaaskompressen zijn een veelzijdig en betrouwbaar product voor diverse medische toepassingen. Met hun 4-laagse structuur, vrijheid van bindmiddelen en optische witmakers, luchtdoorlatendheid en gebruiksgemak zijn ze een waardevolle aanvulling op elke medische voorraadkast. Of je ze nu gebruikt als primair verband, voor wondreiniging, als dragermateriaal of als secundair verband, deze gaaskompressen bieden de kwaliteit die je nodig hebt voor effectieve wondverzorging en huidbescherming. Bestel vandaag nog Medicomp non-woven gaaskompressen en ervaar zelf de voordelen van dit hoogwaardige product. Je patiënten zullen je dankbaar zijn voor de zorg en comfort die deze kompressen bieden.

Productspecificaties Medicomp 4218253 niet steriel gaaskompres 

  • Inhoud: 100 stuks
  • Afmeting: 10 x 10 cm
  • Hartmann artikelnummer 4218253
  • Materiaal: Non Woven 
Soort Kompres
Gaaskompres
Aantal lagen
4-laags
Merk
Medicomp
Kleur
Wit
Afmeting
10 x 10 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: