• -5%
Levomenthol 1% Gel 100gr

Levomenthol 1% Gel 100gr

350.771872
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,19 € 7,56 -5%
Inclusief BTW
€ 6,59 excl. BTW
Verkoelende en jeukstillende gel ter verlichting van de geïrriteerde huid bij insectenbeten,.........

 

Waarom Levomenthol Gel gebruiken?

Verfrissende verlichting bij spierpijn en stijfheid

Levomenthol Gel is een verkoelende gel die verlichting biedt bij spierpijn, stijfheid en overbelaste spieren. De actieve ingrediënten, waaronder levomenthol, dringen diep door in de huid en zorgen voor een verkoelend en verfrissend gevoel. Hierdoor kunt u de pijn verzachten en uw spieren ontspannen.

Ontstekingsremmend effect

Levomenthol Gel heeft ook een ontstekingsremmend effect, wat kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in de spieren en gewrichten. Dit draagt bij aan het verminderen van de pijn en het herstelproces.

Snelle absorptie en langdurige werking

De gel heeft een snelle absorptie en dringt snel door in de huid, waardoor u snel verlichting kunt ervaren. Bovendien heeft Levomenthol Gel een langdurige werking, zodat u gedurende langere tijd kunt profiteren van de verkoeling en pijnverlichting zonder herhaaldelijk aan te brengen.

Gemakkelijk aan te brengen

Levomenthol Gel wordt geleverd in een handige tube, waardoor het gemakkelijk is om de gel aan te brengen op de gewenste plekken. De gel laat geen plakkerig residu achter en wordt snel geabsorbeerd, zodat u direct kunt genieten van de verfrissende werking.

Wanneer Levomenthol Gel 100 gr gebruiken?

Levomenthol Gel 100 gr kan worden gebruikt bij spierpijn, stijfheid en overbelaste spieren veroorzaakt door intensieve training, sportactiviteiten, verrekkingen of gewoon dagelijkse activiteiten. Breng de gel aan op de pijnlijke of stijve plekken en masseer zachtjes in. Het wordt aanbevolen om Levomenthol Gel 100 gr te gebruiken na inspanning of bij de eerste tekenen van spierpijn of stijfheid. Gebruik de gel niet op beschadigde huid, open wonden of slijmvliezen. Raadpleeg een arts als de klachten aanhouden, verergeren of als er sprake is van andere ernstige symptomen. Kortom, Levomenthol Gel biedt verfrissende verlichting bij spierpijn, stijfheid en overbelaste spieren. Het heeft een ontstekingsremmend effect, snelle absorptie en langdurige werking. Gebruik Levomenthol Gel na inspanning of bij spierpijn en stijfheid voor optimale verlichting en ontspanning van de spieren. Zorg ervoor dat u altijd een tube Levomenthol Gel bij de hand heeft voor directe verlichting wanneer u het nodig heeft.

Samenstelling
Gezuiverd water, Alcohol gedenatureerd, Propyleenglycol, Levomenthol, Carbomeer, Trometamol, Dinatriumedetaat.

Gebruik
Aanbrengen op de huid.

Type
Crème
Fabrikant
Fagron
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: