Medicomp gaasjes non woven 5 x 5 cm 4 laags 100 stuks
Medicomp gaasjes non woven 5 x 5 cm 4 laags 100 stuks
Medicomp gaasjes non woven 5 x 5 cm 4...
Medicomp gaasjes non woven 5 x 5 cm 4...

Medicomp gaasjes non woven 5 x 5 cm 4 laags 100 stuks

HT.421821
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,91
Inclusief BTW
€ 1,75 excl. BTW

 

Medicomp non woven gaaskompressen kopen?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en veelzijdig gaaskompres voor medisch gebruik? Dan zijn de Medicomp non woven gaaskompressen een uitstekende keuze. Wij nemen jou mee  waarom deze kompressen een essentieel onderdeel zijn van elke medische kit en hoe ze kunnen bijdragen aan een effectieve wondverzorging.

Waarom kiezen voor medicomp niet steriel gazen?

Medicomp niet steriele gaaskompressen zijn vervaardigd uit een zorgvuldig gekozen mengsel van viscose en polyestervezels. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de kompressen zacht en absorberend zijn, terwijl ze toch stevig genoeg zijn voor verschillende medische toepassingen. De non-woven technologie garandeert dat deze kompressen vrij zijn van bindmiddelen en optische witmakers, wat ze bijzonder huidvriendelijk maakt. Bovendien zijn ze luchtdoorlatend, wat essentieel is voor een gezonde wondgenezing.

De Medicomp gaaskompressen zijn ontworpen met het oog op flexibiliteit. Ze zijn verkrijgbaar in vier lagen en kunnen eenvoudig worden uitgevouwen om grotere maten te verkrijgen. Dit maakt ze niet alleen veelzijdig in gebruik, maar ook kosteneffectief, omdat je altijd het juiste formaat kompres bij de hand hebt.

Voordelen van Medicomp non woven gaaskompressen

De Medicomp non woven gaaskompressen zijn ideaal voor diverse medische toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt als primair verband voor beschadigde huid, wat ze onmisbaar maakt in elke eerste hulp situatie. Daarnaast zijn ze perfect voor de eerste wondreiniging en het reinigen van zowel intacte als beschadigde huid.

Een ander belangrijk voordeel is dat deze kompressen dienen als dragermateriaal voor uitwendige producten zoals desinfectiemiddelen en zalven. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor zowel acute wonden als chronische wonden. Ze vormen een effectieve mechanische barrière en zijn uitstekend in staat om lichaamsvloeistoffen op te nemen.

Gebruik in diverse medische scenario's

Of je nu werkzaam bent in een ziekenhuis, een zorginstelling of als professional in de ambulante zorg, de Medicomp non woven gaaskompressen zijn een waardevolle toevoeging aan je medische benodigdheden. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van routinematige wondverzorging tot spoedeisende situaties.

Een van de grote voordelen van deze kompressen is hun aanpasbaarheid. Door hun unieke ontwerp kunnen ze worden uitgevouwen om grotere wonden te bedekken of in kleinere maten worden gebruikt voor kleinere verwondingen. Dit vermindert verspilling en zorgt ervoor dat je altijd het juiste formaat kompres hebt voor elke situatie.

Comfort en veiligheid voor de patiënt

Naast hun veelzijdigheid en effectiviteit, zijn Medicomp gaaskompressen ontworpen met het comfort van de patiënt in gedachten. Ze zijn zacht, waardoor ze minder irritatie veroorzaken op de huid, wat vooral belangrijk is bij langdurig gebruik. Hun luchtdoorlatendheid bevordert een gezond genezingsproces door de huid te laten ademen.

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

Deze non woven gaaskompressen zijn niet alleen effectief en comfortabel, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Doordat ze vrij zijn van schadelijke chemicaliën en optische witmakers, zijn ze een veiligere optie voor zowel gebruikers als het milieu. Bovendien, door hun veelzijdigheid en aanpasbaarheid, helpen ze om verspilling te verminderen en zijn ze een kosteneffectieve oplossing voor medische professionals.

In de wereld van medische verzorging en wondbehandeling zijn kwaliteit en betrouwbaarheid van essentieel belang. Medicomp non woven gaaskompressen bieden deze kwaliteit en betrouwbaarheid, samen met veelzijdigheid en gebruiksgemak. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of deze kompressen wilt opnemen in je eigen EHBO-kit, je kunt vertrouwen op de kwaliteit en effectiviteit van Medicomp. Kies voor Medicomp non woven gaaskompressen voor een veilige, efficiënte en kosteneffectieve wondverzorging.

Productspecificaties Medicomp 4218218 niet steriel gaaskompres 

  • Inhoud: 100 stuks
  • Afmeting: 5 x 5 cm
  • Hartmann artikelnummer 4218218
  • Materiaal: Non Woven 
Soort Kompres
Gaaskompres
Aantal lagen
4-laags
Merk
Medicomp
Kleur
Wit
Afmeting
5 x 5 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: