Omnifix Silicone fixatiepleister 10 cm x 5 m
Omnifix Silicone fixatiepleister 10 cm x 5 m
  • Nieuw
Omnifix Silicone fixatiepleister 10...
Omnifix Silicone fixatiepleister 10...

Omnifix Silicone fixatiepleister 10 cm x 5 m

HT.900001
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 20,66
Inclusief BTW
€ 18,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
12 10% € 24,79
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
12 10% € 18,59
 

Omnifix Siliconen fixatiepleister bestellen

Waarom kiezen voor Omnifix Silicone fixatiepleister?

Zoek je een betrouwbare en huidvriendelijke oplossing voor het fixeren van primaire verbanden? De Omnifix siliconen fixatiepleister is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Geschikt voor het fixeren van alle niet-zelfklevende wondverbanden zoals wondkussens en traditionele gaasjes, biedt deze pleister uitstekende prestaties, vooral bij grootvlakfixatie. Ontdek waarom Omnifix de ideale keuze is:

Speciaal voor gevoelige en kwetsbare huid

Omnifix is ontwikkeld met de gevoelige en kwetsbare huid in gedachten. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die speciale zorg nodig hebben bij wondverzorging.

Uitmuntende fixatie voor primaire verbanden

Deze pleister is ideaal voor het vastzetten van niet-zelfklevende wondverbanden. De betrouwbare fixatie zorgt ervoor dat de verbanden goed op hun plaats blijven, wat bijdraagt aan een effectief genezingsproces.

Wat zijn de voordelen van Omnifix silicone fixatiepleister?

De Omnifix Siliconen fixatierol is een hoogwaardig hulpmiddel dat ontworpen is om comfort en efficiëntie te bieden bij de verzorging van wonden. Hier zijn de twee belangrijkste voordelen van deze fixatiepleister:

  • Hoogwaardig materiaal en siliconenkleeflaag: De pleister bestaat uit een zelfklevend gecoat rugmateriaal met een siliconenkleeflaag. Dit zorgt voor een zachte, maar stevige fixatie die de huid niet beschadigt of irriteert.
  • Veilig en effectief voor eenmalig gebruik: Als een niet-actief, niet-invasief, zelfklevend en niet-steriel hulpmiddel, is Omnifix perfect voor eenmalig gebruik. De beschermende film garandeert veiligheid en hygiëne bij elke toepassing.

Omnifix Silicone, de toekomst op het gebied van wondverzorging

De Omnifix Siliconen fixatiepleister biedt niet alleen uitstekende fixatie-eigenschappen, maar is ook ontworpen om maximaal comfort te bieden aan de gebruiker. Het is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, wat het ideaal maakt voor dagelijks gebruik. Let op de volgende punten:

  • Zachte en Veilige Toepassing: Dankzij de siliconenkleeflaag is de pleister zacht voor de huid, wat irritatie en beschadiging van de kwetsbare huid voorkomt.
  • Effectieve Grootvlakfixatie: De pleister is ideaal voor het vastzetten van verbanden over grotere oppervlakken, waarbij het een betrouwbare en stabiele fixatie biedt.

Omnifix Siliconen fixatiepleister is een uitstekende keuze voor iedereen die een veilige en huidvriendelijke oplossing zoekt voor het fixeren van primaire verbanden. Het is speciaal ontworpen voor mensen met een gevoelige of kwetsbare huid en biedt uitstekende prestaties bij grootvlakfixatie. Met zijn hoogwaardige materiaal en siliconenkleeflaag biedt Omnifix de optimale combinatie van bescherming, comfort en gebruiksgemak. Kies voor Omnifix voor een veilige en effectieve wondverzorging!

Productspecificaties Omnifix 9000010 Silicone fixatiepleister 

  • Hartmann artikelnummer: 9000010
  • Afmeting: 10 cm x 5 m
  • Inhoud: 1 rol
  • Materiaal: Fixatierol met siliconenlijm
Merk
Dermaplast
Kleur
Transparant
Afmeting
5 m x 10 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Fixatiepleister
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: