Medicomp gaasjes non woven 10 x 20 cm 4 laags 100 stuks
Medicomp gaasjes non woven 10 x 20 cm 4 laags 100 stuks
Medicomp gaasjes non woven 10 x 20 cm...
Medicomp gaasjes non woven 10 x 20 cm...

Medicomp gaasjes non woven 10 x 20 cm 4 laags 100 stuks

HT.421827
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,40
Inclusief BTW
€ 4,95 excl. BTW

 

Medicomp Non-Woven Gaaskompressen: Uitstekende Keuze voor Verbandmaterialen

Medicomp 10 x 20 cm Niet Steriel Gazen - Een Betrouwbare Partner in Verbandmaterialen

Ben je op zoek naar hoogwaardige niet-steriele gaaskompressen voor verschillende medische toepassingen? Overweeg dan zeker Medicomp 10 x 20 cm niet-steriel gaas. Deze gaaskompressen, verpakt per 100 stuks, zijn gemaakt om aan al jouw medische behoeften te voldoen. Wij leggen je uit waarom Medicomp non-woven gaaskompressen een uitstekende keuze zijn en welke voordelen ze bieden voor zowel professionele zorgverleners als thuisgebruikers.

Medicomp non-woven gaaskompressen worden geleverd in een handige verpakking van 100 stuks. Deze kompressen zijn vervaardigd met uiterste precisie en zorg om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen. Ze hebben een afmeting van 10 x 20 cm, wat een veelzijdige maat is voor diverse medische toepassingen.

Een van de opvallende kenmerken van deze gaaskompressen is dat ze 4-laags zijn. Dit betekent dat ze duurzaam en absorberend zijn, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik bij wondverzorging en andere medische procedures. De lagen van het kompres zijn vervaardigd uit een zorgvuldig samengesteld mengsel van viscose en polyestervezels, wat zorgt voor een optimale balans tussen zachtheid en sterkte.

Veiligheid voorop: Medicomp Non-Woven gaasjes zijn Vrij van Bindmiddelen en Optische Witmakers

Bij Medicomp begrijpen we dat de veiligheid van de patiënt altijd voorop staat. Daarom zijn onze non-woven gaaskompressen volledig vrij van bindmiddelen en optische witmakers. Dit minimaliseert het risico op allergische reacties en huidirritatie, waardoor ze geschikt zijn voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.

Ademend en comfortabel: Medicomp gaaskompressen houden de huid gelukkig

Een ander belangrijk kenmerk van Medicomp non-woven gaaskompressen is hun uitstekende ademend vermogen. Dit betekent dat ze de luchtcirculatie rondom de huid niet belemmeren, wat cruciaal is voor een snel herstel en comfort van de patiënt. Onze gaaskompressen zijn ontworpen om langdurig comfort te bieden zonder dat de huid gaat broeien.

Medicomp non-woven gaaskompressen: Veelzijdig in gebruik

Een van de grootste voordelen van Medicomp non-woven gaaskompressen is hun veelzijdigheid. Deze kompressen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt in medische situaties. Hier zijn enkele toepassingen waarvoor ze ideaal zijn:

1. Primair verband voor beschadigde huid

Als je te maken hebt met een beschadigde huid, zoals snijwonden of schaafwonden, dan zijn Medicomp gaaskompressen een uitstekende keuze als primair verband. Ze bieden bescherming en absorberen eventuele wondafscheidingen om het genezingsproces te bevorderen.

2. Eerste wondreiniging en reiniging van intacte en beschadigde huid

Voor het reinigen van wonden, zowel op de intacte als de beschadigde huid, zijn deze gaaskompressen zeer geschikt. Ze helpen bij het verwijderen van vuil en bacteriën, wat essentieel is voor een snelle en effectieve genezing.

3. Dragermateriaal voor uitwendige producten

Medicomp non-woven gaaskompressen kunnen dienen als dragermateriaal voor uitwendige producten zoals desinfectiemiddelen en zalven. Ze houden deze producten op hun plaats en zorgen voor een gelijkmatige verdeling, wat bijdraagt aan de effectiviteit van de behandeling.

4. Secundair verband voor acute en chronische wonden

Of je nu te maken hebt met een acute wond of een chronische wond, Medicomp gaaskompressen kunnen worden gebruikt als secundair verband. Ze bieden extra bescherming en helpen bij het absorberen van exsudaat.

5. Mechanische barrière en opname van lichaamsvloeistoffen

De veelzijdigheid van deze gaaskompressen strekt zich ook uit tot het gebruik als een mechanische barrière. Ze kunnen worden ingezet om het contact tussen de huid en andere materialen te minimaliseren. Bovendien zijn ze in staat om lichaamsvloeistoffen zoals bloed en pus effectief op te nemen.

Medicomp 10 x 20 cm niet-steriel gaas is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, veelzijdige gaaskompressen voor medische toepassingen. Met hun 4-laagse constructie, vrij van bindmiddelen en optische witmakers, en uitstekende ademend vermogen, zorgen deze gaaskompressen voor optimaal comfort en zorg voor patiënten.

Of je nu een zorgprofessional bent die op zoek is naar betrouwbare verbandmaterialen of een thuisgebruiker die een EHBO-kit wil samenstellen, Medicomp non-woven gaaskompressen zijn een essentieel item om in huis te hebben. Ze bieden de geruststelling van kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je altijd goed voorbereid bent op eventuele medische situaties.

Koop vandaag nog Medicomp non-woven gaaskompressen en ervaar zelf de voordelen van deze hoogwaardige verbandmaterialen. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn van hun prestaties en veelzijdigheid. Bij Medicomp staan we altijd klaar om jou de beste zorgproducten te bieden, zodat je kunt zorgen voor de gezondheid en het welzijn van jezelf en anderen.

Productspecificaties Medicomp 4218272 niet steriel gaaskompres 

  • Inhoud: 100 stuks
  • Afmeting: 10 x 20 cm
  • Hartmann artikelnummer 4218272
  • Materiaal: Non Woven 
Soort Kompres
Gaaskompres
Aantal lagen
4-laags
Merk
Medicomp
Kleur
Wit
Afmeting
10 x 20 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: