Compeed Blarenpleister hiel M 5 Stuks

Compeed Blarenpleister hiel M 10 Stuks

350.642364
Voor 16.30 besteld, Morgen in Huis
€ 9,55

€ 9,55 excl. BTW

Compeed Blarenpleister hiel M 5 stuks zijn blarenpleisters voor op de hiel van het merk Compeed. De pleisters bezitten over een Hydrocolloïde technologie die de blaar beschermt en herstellen versnelt. In de verpakking zitten 5 pleisters. De pleister verminderd de pijn en druk van de blaar.

 

Compeed blarenpleister hiel M 10 stuks zijn blarenpleisters voor grote blaren op de hiel van het merk Compeed. De pleisters bevatten Hydrocolloïde technologie. Dat is een actieve gel die vocht opneemt en de druk van de pleister verdeelt. De rand van de pleisters zijn afgeschuind zodat ze aansluiten op de huid. Dit heeft als gevolg dat er minder wrijving is waardoor het herstel niet wordt vertraagd. De pleisters hebben een waterdichte en ademend ontwerp dat zorgt voor een snellere en natuurlijke genezing, want het houdt het natuurlijke vocht binnen en stoot af wat er niet hoort. De pleisters verlichten de pijn en druk en blijven verschillende dagen zitten.

 
Hoe te gebruiken
Om de Compeed blarenpleister te gebruiken moet u eerst de huid schoonmaken en afdrogen. Daarna moet u de pleister aanbrengen en gladstrijken. Als de blaren al zijn doorgeprikt zal de pleister een beetje verkleuren. Dat geeft aan dat het overtollige vocht is geabsorbeerd. U moet de pleister laten zitten todat het loslaat omdat u anders het genezingsproces verstoord. Als de pleister klaar is voor verwijdering moet u langzaam langs de huid rekken in plaats van naar boven trekken. Bij diabetes moet u uw arts raadplegen.
 
Kenmerken
  • Hydrocolloïde technologie
  • voorkomen wrijving
  • verlichten pijn en druk
  • Blijven een paar dagen zitten
  • Inhoud: 10 stuks
 
 

 

 

Kleur
Beige
Materiaal
Katoen
Merk
Compeed
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
5 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: